Ny uke og nytt styre

På onsdag (4.november) hadde Spanskrøret generalforsamling der nye styremedlemmer ble valgt. Det er erfaringsoverføring ut året, og fra 1.januar er dette offisielt vårt nye styre. Vi gratulerer, og gleder oss til å se hva denne flotte gjengen kan få til! Her er en hilsen fra vår nyvalgte leder, Mathias:

Hei alle LURinger!

Nå er vi snart inne i eksamensperioden og jeg håper at alle har hatt et fint semester og ikke er for stressa med tanke på eksamen. Man kan ikke gjøre mer enn sitt beste og det går stort sett bra, det er også viktig å ikke miste motet hvis karakterene ikke skulle leve opp til forventningene. Som sagt så ordner det seg til slutt:-)

Som nyvalgt leder av linjeforeningen så har jeg en spennende tid foran meg med nytt styre. Noen har vært i styret før og andre er helt nye, hvilket er veldig fint. Jeg har troen på at dette kommer til å bli veldig bra. Vi i styret står på og jobber for at alle studenter på LUR får så mye ut av studietiden sin som overhodet mulig. Vi ønsker også å takke alle komiteene våre som er med å hjelper til når det er behov. Håper så mange som mulig vil engasjere seg også i fremtiden, uten komiteene så ville det blitt nærmest umulig å få gjennomført faglige arrangement, drifte fotball, håndball og innebandy, skrive avis eller ha en felles møteplass på kontoret med nykokt kaffe for en sliten student. Et godt studiemiljø er ikke skapt av en liten gruppe personer, men er et produkt av et engasjert fellesskap, hvor alle er med.

Så takk til alle dere som stiller opp og deltar på alt det sosiale som foregår i linjeforeningen, det er nettopp dere som gjør Spanskrøret til hva det er!

 

For den kommende uka:

Mandag

I morgen er det allmøte for alle studenter ved program for lærerutdanning (PLU). Det er på Moholt fra 1415-16. NB: Det er gratis pizza 😉 Hehe, mer informasjon finner du her.

Spanskrøret innebandy spiller også kamp i morgen! Den er 1920 i spektrum. Laget blir glad for tilskuere, så møt opp og hei dem fram til seier!

Onsdag

På onsdag arrangerer Lars (4.kl) workshop i Python. Dette anbefales virkelig – Lars er kjempeflink! Arrangementet er fra 1815-20 i K26, og mer informasjon finner du her.

Torsdag

På torsdag er det endelig tid for faglig arrangement igjen! Denne gangen er det «En lærers hverdag» som står for tur. Arrangementet er i R5 og starter 1715 (så du rekker både dette og landskamp!) 😉 Mer informasjon finner du her.

Fredag

Jippi, på fredag er det endelig tid for Spanskrørets årlige julebord! Dørene åpner 1900 og alle bør være på Ranheim senest 1945 – da starter opplegg/mat. Og du, har du ikke betalt; gjør det asap! Mer informasjon her.

Lørdag

På lørdag er det Ludøl som står for tur. Det starter 1900 på Realfagskjelleren, og informasjon kan du finne her.

Søndag

Arrangementkomiteen viser Ungarn-Norge i R5 på søndag! Bli med og se kampen sammen med andre LURinger – det blir sosialt og god stemning! Kampen starter 2045 og arrangementet finner du her.

Ha en fin uke! 🙂

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *