LUR-tokt

Hei, alle sammen!

Har dere hørt om LUR-tokt? Det innebærer at vi som LURinger kan reise på videregående skoler og fortelle om lektorutdanning (mot betaling). Det er jo fort gjort å reise innom en skole når du først er hjemme, for eksempel! Det er Kirsti Rø (LUR-koordinator) som har ansvaret for dette. Her er et skriv fra henne:

Som et ledd i rekrutteringen til LUR-utdanningen, arrangeres det LUR-tokt i desember/januar. Studenter som reiser hjem i juleferien besøker én eller flere videregående skoler i hjemtraktene, og reklamerer for lektorutdanningen. Toktet lønnes med midtbysjekk til en verdi av kr 500: ett skolebesøk gir én midtbysjekk, to besøk gir to midtbysjekker, etc. For å motta midtbysjekk må dere skrive en halv sides rapport per besøk og sende den per e-post til Kirsti på kirsti.ro@math.ntnu.no etter besøket er gjennomført.

Vi vil oppfordre til å reise på så mange skolebesøk som mulig. Bruk gjerne kontakter fra egen skolegang, og vær tidlig ute med å gjøre avtaler med aktuelle lærere/klasser. Besøk gjerne realfagsklassene som R1, R2, Fysikk 1,2, Kjemi, Biologi, som gir fagkombinasjonene som kreves for å kunne søke lektorutdanningen. Dersom dere ønsker å delta på LUR-tokt, gi beskjed på e-post til meg (Kirsti) i løpet av november. Dere vil da få tilsendt en presentasjon til bruk på skolebesøket, som inneholder den viktigste informasjon om lektorutdanningen, NTNU generelt og studiebyen Trondheim.

Kirsti kan du nå kirsti.ro@math.ntnu.no. Håper dette høres ålreit ut!

 

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *