Hvorfor DU bør stille til valg

Hei og hopp!

 

Denne uka bør du få med deg følgende:

Tirsdag er det innebandykamp i spektrum kl.20:30. Heia Heia!

Onsdag er det GENERALFORSAMLING! Vi oppfordrer alle til å møte, husk at dette er din hovedmulighet til å påvirke Spanskrøret det kommende året. Den starter 17:15 i S5. Mer informasjon finner du her. KOM!!!!

 

I anledning generealforsamling har vi i styret skrevet noen linjer om hvorfor du bør (vurdere å) være med i styret:

Ola – rektor

Her har du en fantasisk mulighet du ikke vil angre på! Ved å sitte i styret har du mulighet til å være med på å forme Spanskrøret som linjeforening, tenk å kunne komme tilbake i senere tid for stolt å vite at du har vært med på å få linjeforeninga dit den er idag! Det er også en unik mulighet til å få nye venner! Dette gjelder både innad i linjeforeninga, men også utad til andre styremedlemmer! Jeg har hatt en fantastisk tid i styret og det tror jeg også du kommer til å få! 😀

Siri – inspektør

Tiden som styremedlem har vært så bra at det nesten er vanskelig å skrive en sånn her tekst uten å bli emosjonell, for det er faktisk trist at det plutselig snart er over. SÅ bra er det faktisk å være med i styret, helt ærlig. Som styremedlem har jeg fått bidra til linjeforeningen på en måte andre ikke har mulighet til, jeg har lært ekstremt mye, jeg har fått vært med på masse gøy og ikke minst har jeg møtt så mange bra mennesker jeg aldri hadde møtt ellers. Så du, gjør deg selv en stor tjeneste og still til valg! Det er ofte tingene du ikke gjorde som du kommer til å angre på senere 😉

Guro – personalansvarlig

Å være med i styret gir deg så utrolig mye. Du blir kjent med mange utenfor din linjeforening, du får være med på mange arrangementer og du får være med å bidra til at linjeforeningen skal bli best mulig. Dette er en herlig måte å gi noe tilbake til fellesskapet på! Så hvis du sitter og tenker at noe burde være gjort annerledes, eller at det er supert sånn det er, så engasjer deg i styret slik at linjeforeningen vår hele tiden kan utvikle seg. SØK 😀

Birgitte – fagleder

Se for deg studietiden din her på lektorløpet uten Spanskrøret… ingen fadderuker, opptakstur, kontor, julebord, ingenting. Det ville jo vært kjempetrist! Men for at linjeforeningen skal kunne gå rundt er den avhengig av at folk setter av tid, står på og jobber for at den skal bli best mulig. Det å være styremedlem gir deg enormt gode erfaringer, er lærerikt, supersosialt, og ikke minst veldig spennende! Altså kan du utfordre og utvikle deg selv, samtidig som du bidrar til et stort og herlig fellesskap! Still til styrevalget, du kommer ikke(!) til å angre!!

Per Ivar – redaktør

Hei DU! Ja, du som sitter der! Skal nettopp du stille til styret? Ikke helt sikker? La meg overtale deg! I styret vil du få et viktig verv der du vil lære mange ferdigheter som du vil ta med deg resten av din tid Trondheim, ja, og kanskje resten av ditt liv. Du vil lære å administrere, organisere, delegere, diskutere, konkludere, engasjere, provosere, disiplinere og (nesten) alle andre «erer» du kan tenke deg! I tillegg til at det er lærerikt er det også veldig gøy, så jeg oppfordrer deg på det sterkeste til å stille!

Didrik – gymlærer

Hvis jeg sier Spanskrøret, styret og engasjement. Blir du engasjert? Ikke?! Da er antageligvis Spanskrøret IKKE en linjeforening som tilfredstiller dine behov som student. Dette er jo alles ønske: en linjeforening som tilbyr det du og dine medluringer vil ha. Det er dessverre bare DU som kjenner dine behov. Turn the table! Søk styret! Bli med! På den måten kan du være med å skape det Spanskrøret du og dine venner vil ha 🙂

Mathias – vaktmester

Hvis du er en av de som liker Åretur, julebord, innebandy, fotball, motiverende foredrag eller annet gøy? Da anbefaler jeg deg å stille til styret. Ikke bare får du være med på å arrangere og gi noe tilbake til fellesskapet, men du vil også kunne delta på ekstraordinære arrangement som immball og andre eksklusive aktiviteter primært for styremedlemmer. Å være med i styret er en god erfaring å ta med seg videre i livet og er svært givende og lærerikt.

Jørgen – elevrådsrepresentant

Vi i Spanskrøret vil anbefale deg å stille til styret. Stillingene er svært ulike, men felles for alle er at man får et ansvar og de fleste stillingene har sin egen komite. Du vil sammen med resten av styret og komiteene samarbeide om å få linjeforeningen til å bli så bra som mulig og det er utrolig givende å kunne ta del i dette. Ansvaret er ikke veldig stort og du vil raskt oppdage at det er mere gøy og sosialt enn arbeidsomt og krevende. I tillegg er det en svært god erfaring å ha med seg spesielt for oss som skal bli lektorer. Still til valg på generalforsamling! 😀

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *