Redaktørhilsen

Hei! Denne uka følger først en hilsen fra vår kjære redaktør, Per Ivar, før det som er verdt å få med seg den kommende uka er samlet helt nederst. Men du, har du lyst til å gjøre oss i styret en kjempetjeneste (som forøvrig er for deres eget beste)? Vi har veldig lyst til at dere skal være fornøyde, og vil gjerne høre litt fra dere. Pliiiiis besvar denne korte spørreundersøkelsen, så blir vi veldig glade.

 

 

Hei alle LURinger!

Jeg håper alle har kommet brukbart i gang med semesteret og er klare for innspurten. Det kommer helt sikkert til å bli en tøff tid fremover, men da er det også fint at vi har noe å se frem til, som for eksempel generalforsamling, julebord og Vitnemålsutgivelse. Ja, apropos det siste der: Redaksjonen er i full gang med årets eksamensutgave og vi har planer om å gi dere masse nytt, godt lesestoff onsdag den 25. november. Vitnemålet er perfekt i pausen i mellom slagene på lesesal, og du vil blant annet finne (u)faglige artikler, kryssord og masse bilder der. Ja, og apropos det nest siste der: Har du løsningen til forrige utgaves kryssord anbefaler jeg deg å sende det inn til: bibliotekar@spanskroret.no innen 1. november. Sender du det inn vil du ha cirka 50% sjanse til å vinne herlig eksamensproviant og en enorm mengde heder. Hvis du har noe sladder å komme med eller noen spørsmål om helse, kan du sende de inn på linken nederst til høyre på fremsiden.

Til slutt vil jeg gi dere litt ekstra motivasjon ved hjelp av to snutter på Youtube:

Den første passer best å se sammen med to andre trofaste medstudenter. «I can’t do this, Sam.»
«I know – it’s all wrong. By rights we shouldn’t even be `ere. But we are.”

 

Denne snutten er en nødløsning hvis du sitter på lesesal og virkelig ikke klarer å motivere deg selv til å lese. Bruk den hvis du virkelig føler du trenger et slag i trynet.

 

Håper dere får en fin uke!

Per Ivar

 

Mandag

I morgen er det håndballkamp 2140 i spektrum! Dette er det nyoppstartede laget vi har med Volvox&Alkymisten – gøy å få med seg 🙂

Tirsdag

På tirsdag er det frist for å sende inn forslag til vedteksendringer og saker til generealforsamlingen. Send til rektor@spanskroret.no dersom du har noe.

Det er også innebandykamp på tirsdag! 2140 i spektrum – bare å møte opp 🙂

Onsdag

På onsdag er det endelig tid for komitékveld – kos! Mer info kommer i egen chat for de som «meldte seg på».

Torsdag

På torsdag er det idémyldring for revyen på Nanokjelleren! Her er det bare å møte opp uansett om du har meldt deg på eller fortsatt er litt usikker på om du skal være med. Det blir veldig sosialt og hyggelig 🙂 Mer info her.

Lørdag

Lyst på en bra feiring av Halloween? Da bør du møte opp på kjelleren! Mer info finner du her.

Søndag

På søndag spiller Spanskrøret fotball siste kamp for året. Klokka 18 på Eberg – møt opp og hei!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *