Snipp snapp snute

Kjære, flotte LURinger

Plutselig var det undervisningsslutt og eksamensperiode, og nok et år nærmer seg ferdig for denne gang. Det betyr også at styret snart byttes ut, og dette blir det siste søndagsinnlegget jeg skriver (hvertfall som inspektør).

I mitt siste innlegg vil jeg egentlig bare avslutte med noen (kloke?) ord. Jeg har nå sittet i styret over to perioder. Det er både tid – og energikrevende, og viktigst av alt: dette er frivillig arbeid. Vi i styret er studenter, akkurat som dere, som bruker av tiden vår på at nettopp dere skal ha det bra. Tid vi kunne brukt på så mye annet, men vi gjør det fordi vi bryr oss om et godt studentmiljø, vi bryr oss om dere og vi vil at dere føle tilhørighet til linjeforeningen Spanskrøret. Husk at alle styremedlemmene er valgt av dere LURinger, og dere skal aldri tvile på at styret alltid kommer til å ta valg som de mener er til det beste for flertallet av dere. ALLTID. Alle kan ikke alltid bli fornøyde, sånn er det bare. Det betyr selvfølgelig ikke at det ikke er lov å være uenig og at kritikk ikke er bra, for konstruktive tilbakemeldinger er noe av det beste vi i styret kan få! Det er jo tross alt deres meninger vi legger til grunnlag for våre diskusjoner og avgjørelser. Men det er noe med måten ting blir tatt på, og prøv å ha det i bakhodet når det er noe du er misfornøyd med i framtiden. For helt seriøst, det her er frivillighet. Husk det. Jeg ønsker dere i kommende styre lykke til, jeg har full tillit til dere og I got your back 😉

På vegne av sittende styre vil jeg også takke alle for et flott semester! Vi håper dere er fornøyde med innsatsen vi har lagt inn for nå, og ønsker det nyvalgte styret lykke til med det kommende året.

Lykke til med eksamen, og god jul på forskudd! Vi snakkes 🙂

 

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *