Nytt år, nytt styre, nytt komitéopptak!

Hei kjære LURinger! Håper alle har hatt en fantastisk jul og er klare for et nytt semester. Det er et helt nytt år og dermed nytt styre, men vi skal fortsette å holde dere oppdaterte med faste søndagsinnlegg!

Vi starter rolig og det er ikke veldig mye som skjer den første uka, men merk dere at sesongens første innebandykamp spilles torsdag 14. januar klokka 18.15 i spektrum. Kom og hei fram Spanskrøret til nok en seier 😀

Utover det er det snart tid for komitéopptak, og vi oppfordrer alle til å søke komité! Komitémedlemmer er superviktig for at Spanskrøret skal fungere som linjeforening og for at vi skal ha mulighet til å drive kontoret, arrangere fadderuker, drive med idrett og alt det andre vi gjør. Søknader kan sendes inn her!

Usikker på hva de ulike komiteene gjør og hvilke(n) komité/komiteer du vil søke på? Frykt ikke! Komitélederne gir deg svaret:

Kontorkomiteen
Kontorkomitéen har ansvaret for å drifte kontoret etter beste evne. I hovedsak skal medlemmene i kontkom sørge for at kontoret er åpent, samt sosialisere seg med andre, og har dermed som regel flere vakter enn andre komitémedlemmer. Kontkom skal også sørge for at øl og kaffe er tilgjengelig, og må derfor av og til ofre noen minutter av dagen for å handle det som trengs. Alt i alt så kreves det ikke så mye annet enn at man er flink til å sitte i ro over lengre perioder, så hvis man har lyst til å bidra i spanskrøret uten å gjøre så alt for mye er kontkom den perfekte komité!

Idrettskomiteen
Savner du idrettstilbud i Spanskrøret, har du noen gode ideer eller er du glad i å gå på tur? Idrettskomiteen drifter Spanskrørets fotballag, innebandylag og håndballag, samt arrangerer turer og eventuelle andre idrettsarrangementer. Så hvis du har forslag til forbedring av eksisterende lag, synes det er andre idrettslige tilbud Spanskrøret burde tilby eller vil være med å holde eksisterende tilbud oppe vil vi gjerne se deg i idrettskomiteen. Er du interessert i tur anbefaler jeg deg litt ekstra å søke, da nåværende gymlærer ikke innehar spesiell kompetanse på området. Det tar virkelig ikke mye tid og på møtene spiser vi taco og hygger oss.

Arrangementskomiteen
Arrangementkomiteen har ansvar over de sosiale festlighetene som tilbys studentene i Spanskrøret, alt fra store til små arrangementer. Det er en veldig givende komite, med godt miljø og med mange forskjellige arbeidsoppgaver. Som medlem vil du derfor kunne tilpasse dine egenskaper til de ulike oppgavene som blir presentert.

Det er så mange forskjellige og kreative måter å kunne arrangere en event på, og det er nettopp derfor komiteen er så utrolig spennede!

Arrangementkomiteen vil være perfekt for de kreative LURingene, de som liker å teste seg selv og ta litt ansvar og ikke minst, de som liker å ta seg av en god fest!
Ikke nøl med å søke arrangementkomiteen 2016!

Kjellerstyret
Realfagskjelleren er et samlested for studenter fra linjeforeningene Online, Volvox & Alkymisten, Spanskrøret og Delta. Her foregår det mange sosiale og trivelige samlinger, og Kjelleren jobber for at studenter fra alle linjeforeningene skal ha et sted de føler seg hjemme og har det trivelig.Hver linjeforening har ansvaret for å holde fredagsåpent hver fjerde uke.

Dette innebærer å passe på at alt er klart til å holde åpent, samt å ha ansvar at det er folk bak baren og at det blir stengt og er klart for neste arrangement. Søk kjellerstyret for å bli en del av en kjempetrivelig gjeng!

Fagkomiteen
Fagkomiteen er komiteen for deg som liker fag eller glede, eller som bare har faglig glede. Vi har ansvaret for de faglige arrangementene, utenom selve studiet. Det innebærer altså faglige seminarer, seminarer om livet etter utdanningen, eksamensforelesninger, quiz- og filmkvelder, og mye mer, det er faktisk (nesten) bare vi som setter grenser. Jeg håper at vi kan få en god komité med folk fra forskjellige årstrinn, som vil utgjøre en positiv forskjell i 2016. Setter pris på alle som søker!

Fadderkomiteen
Synes du fadderperioden var bra? Har du lyst å være med å gjøre en innsats og bidra til at neste fadderperiode blir minst like awesome som den forrige?? Da er fadderkomitéen noe for deg!! Det er utrolig viktig at alle nye LUR-studentene får en så god start på studiet som mulig og blir kjent med de andre studentene tidlig. Dette kan du være med å legge til rette for! Melder du deg inn i fadderkomitéen kan du være med å bestemme hvilke aktiviteter, arrangement og happeninger som skal skje i løpet av fadderuka! Det er utrolig gøy å være med på, så du vil ikke angre om du joiner! Hæla i taket for en koooonge fadderperiode! Woop woop!

Søknader legges altså inn her!

 

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *