Limerick og hettegenser

Hei og hå alle LURinger og LURingerinner! Tiden flyr og det ser sannelig ut som at det er søndag igjen. Vi går inn i en veldig rolig uke, sånn arrangementsmessig fra Spanskrørets side. I dag går dog fristen ut for å bestille Spanskrøret-genser, så nøl ikke med å trykke her hvis du vil oppgradere garderoben litt!

Dessuten har vaktmester Oskar vært i det poetiske hjørnet og skrevet en liten limerick. Har du lyst til å høre hvordan den høres ut, sier du? Så bra (hvis du lider av allergi mot rytmiske svikt og nødrim, så anbefaler jeg å hoppe over det neste avsnittet)! Limericken lyder som følger:

Nå er påmeldingen til Realfagkjellerens jubileum ute!
Meld deg på nå og vær i rute!
Kom ut, kom ut fra ditt hybelakvarium
Join oss på vårt 15-årsjubileum.
Dette blir gøy, festen skal aldri slut(t)e

Moralen er at påmeldingen til Realfagkjellerens 15-årsjubileum åpner i dag, omtrent klokka 16.00. Dette kommer til å bli en heidundranes feiring, og absolutt ikke noe du vil gå glipp av! Det er dog begrenset med plass, så det er lurt å følge Oskars gode råd og være tidlig ute med påmelding. Mer informasjon om dette finner du her.

Da gjenstår det bare å ønske alle en fantastisk flott uke uten fall på isen og brekte lårhalser 😀
Me sjåast!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *