Morsdag og valentines

Hei alle sammen! Vet dere hvilken dag det er i dag? Jeg kan gi dere et lite hint: det er nemlig tre dager på én gang!

For det første er det søndag, som er grunnen til at du leser dette nå. Det er også valentines, så om du har planlagt en superromantisk date med roser og ‘Bella notte’ eller bare bruker valentines som en ekstra unnskyldning for å kjøpe litt sjokolade, håper vi alle får en fin valentines 😀 Husk å fortelle den du er ekstra glad i hva du føler 😉
Det er også morsdag, så hvis du ikke har ringt mora di allerede, gjør det! Det kommer til å gjøre dagen hennes så mye bedre 🙂

Så en liten oversikt over hva som skjer til uka:

Tirsdag 16. februar kommer Matt Parker til Gløshaugen. Dette er et populærforedrag som arrangeres av Vektorprogrammet og Nabla. Matt er kjent fra blant annet YouTube-kanalen ‘Numberphile’. Mer informasjon finner du ved å trykke her.

Torsdag 18. februar er det på nytt tid for innebandykamp. Da skal Spanskrøret Innebandy møte Dronning Mauds klokken 18.15 i F1, Trondheim Spektrum. Kom å hei fram Spanskrøret til seier! Det hviskes i korridorene om at Magnus Eggen skal spille sin debutkamp for Spanskrøret, så det ligger an til å bli en kamp det prates om i lang tid etterpå!

Fredag 19. februar arrangeres det quiz i regi av Realfagkjelleren. Quizen holdes denne gang i auditorium R8, klokka 18. Trykk her for mer info.
Samme dag slippes også temaet for Naborevyen! Dette skjer i R7 klokka 16. Da er det altså gode muligheter for å rusle rett til R8 for quiz etterpå 🙂 Mer info om temaslippet finner du her.

Ellers tenker vi å bestille nye grå Spanskrøret-hettejakker. Trykk her for å legge inn en bestilling. Prisen pr. genser vil havne på omtrent 300 kroner. Merk at bestilling er bindende og at dette medfører betaling. Bestillingsfrist settes til neste søndag, altså 21. februar.

Dessuten ryktes det at tippekonkurransen på kontoret igjen er oppe og går 😉

Håper alle får en flott uke 😀

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *