Fadderpåmelding 2016

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Påmeldingsskjema for å melde seg som fadder til høsten er nå ute, og i den forbindelse kommer en liten hilsen fra faddersjef Audun:

Synes du fadderperioden var bra? Har du lyst å være med å gjøre en innsats og bidra til at neste fadderperiode blir minst like awesome som den forrige?? Da bør du melde deg som fadder!! Det er utrolig viktig at alle nye LUR-studentene får en så god start på studiet som mulig og blir kjent med de andre studentene tidlig. Dette kan du være med å legge til rette for! Det er utrolig gøy å være med på, så du vil ikke angre om du joiner! Hæla i taket for en koooonge fadderperiode! 😀 Woop woop!

Ingen tvil om hva som skal gjøres der, altså. For å melde deg som fadder, trykk her så fort som mulig. Fristen settes til søndagen etter påske!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/11330775_739743796155171_1142520768_n.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *