Tilbake til hverdagen (snart)

Hei alle sammen!

Håper alle har hatt en super påske (så langt)! Frykt ikke, selv om det kommer nytt søndagsinnlegg betyr ikke det at ferien er over riktig enda 😉 Det er fortsatt masse tid til å spise godteri, stå på ski, spille Playstation og ikke tenke på skole!

Onsdag 30. mars er det foredrag med forfatterne av boken «Engasjerende naturfag». Dette foregår fra 16-18 i R5, og det vil serveres pizza og brus etter foredraget. Mer info finner du ved å trykke her. Merk at PÅMELDINGSFRISTEN ER VED MIDNATT I KVELD!!

Vi vil også minne om at påmeldingsskjema for å melde seg som fadder til høsten ligger ute, og frist for å melde seg er neste søndag, altså søndag 3. april. Påmeldingsskjemaet finner du ved å trykke her. Hvis det skulle være noe du lurer på angående høstens fadderperiode, ikke nøl med å ta kontakt med faddersjef Audun!

Vil også minne om at det er mulighet for å kjøpe en Spanskrøret-genser selv om du ikke forhåndsbestilte. Bare ta kontakt med noen i styret så skal vi hjelpe til å finne en størrelse som passer deg 😀
En genser koster 350 kroner.

I samme slengen kan det også sies at det fortsatt er mulig å kjøpe et Spanskrøret-kaffekrus. Same procedure: ta kontakt med noen i styret, så finner vi en kopp som passer deg 😀
Koppen koster 100 kroner.

Dessuten kan det lønne seg å allerede nå holde av helga 15.-17. april. Da arrangerer nemlig IdKom koietur til Heinfjord. Hvis dette er noe for deg, husk å ta med turutstyret til Trondheim etter ferien 😉
Hvis du ikke har gjort det allerede kan det også være kjekt å melde seg inn i TURLUR-gruppa på Facebook 🙂

Ellers håper vi alle nyter det siste av påsken med god samvittighet, enten du er på vei tilbake til Trondheim, eller du tar ei lita uka ekstra ferie (sistnevnte kan anbefales, det er erfaringsmessig ganske digg 😉 )

Vi sees!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *