Revyuke!

Hei alle sammen! Har dere stått opp og sett ut? Hvis ikke er det på tide å gjøre det nå! Bruk dagen til litt avkobling, gå en tur, kanskje starte grillsesongen i parken? Eller bare sov litt lengre 😉

Vil aller første minne om at fristen for å melde seg som fadder går ut i dag, klokken 23.59. Så hvis du vil være med å gi de nye førsteklassingene en knallstart på studenttilværelsen, men ikke har meldt deg som fadder enda, trykk her og meld deg som fadder nå! Som alltid, hvis du har spørsmål angående fadderperioden, ikke nøl med å ta kontakt med faddersjef Audun! 🙂

Til uka er det også endelig klart for Naborevyen! Premiere på revyen er på torsdag klokka 19, men det er også forestillinger både fredag og lørdag henholdsvis klokka 19 og klokka 13. I anledning revyen har vår egen Øyvind Knapperholen skrevet en liten hilsen til dere:

Hva har NSA, Gunnar Bovim og Gud den allmektige til felles? 7. april er det premiere på tidenes første revy i regi av Spanskrøret og Timini, Hello World! Nærmere 50 ildsjeler fra linjeforeningene har ofret blod, svette og obligatoriske øvinger for å levere deg en best mulig publikumsopplevelse. Hva sa du? Har du ikke bestilt billett ennå? Da er det jammen meg på tide å gå inn på naborevyen.com og gjøre noe med det! Ta gjerne med deg både uvenner og ubekjente også, dette fortjener ingen å gå glipp av! 

Klar beskjed fra Knapperholden der altså, dette vil du ikke gå glipp av!

Hvis du har mer interesse for det sportslige enn det kulturelle har du også en flott uke i vente! Spanskrøret innebandy spiller nemlig kamp både mandag og torsdag! På mandag møter vi Jernbanen klokka 18.15 og på torsdag møter vi Team Scott klokka 19.20. Begge kamper spilles på bane F1 i Spektrum og det ligger an for to veldig underholdende kamper! Hvis ikke det er nok for deg, så spiller også Spanskrøret fotball kamp på Eberg på søndag klokka 16.00! Litt av en idrettsuke med andre ord 😀 Hvis du ikke spiller på noen av lagene, møt opp som heiagjeng og hei fram Spanskrøret til seier!

Til sist vil vi si at påmelding til koieturen kommer i løpet av morgendagen (mandag), så stay tuned! Mer informasjon om koieturen kan du finne på Facebook, ved å trykke her.

Håper alle får en flott søndag og en fantastisk uke! 😀

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *