Koietur, fotball og innebandy

Hei alle sammen! Da er det søndag igjen, noe som betyr at det er på tide med nytt søndagsinnlegg 🙂 Dagene kryper mot forelesningsslutt, så hvis du har fire minutter til overs kan dette være en smart dag å sjekke om du har nok godkjente øvinger 😉

Aller først vil vi gratulere alle som har jobbet med revyen med vel overstått revy. Dere gjorde en fantastisk jobb alle sammen og det var utrolig gøy å se på 😀

Hvis du ikke har meldt deg på vårfesten enda er det på tide å gjøre det nå. Det er fortsatt noen ledige plasser (men ikke mange) og hvis vi ikke fyller opp i løpet av morgendagen (mandag), går plassene til Volvox. Mer informasjon og påmeldingsskjema finner dere på Facebook ved å trykke her. Vi vil oppfordre alle til å bli med på festen da dette blir det siste store vi arrangerer før eksamensperioden og ikke minst fordi det blir dritgøy! 😀

Om ca. to og en halv time (i skrivende stund), dvs. klokken 16 i dag (søndag), spiller Spanskrøret Fotball mot våre naboer i gangen, Volvox & Alkymisten. Dette skjer på Eberg, møt opp og hei! Det er knallvær og masse god stemning 😀
I morgen (mandag 11. april) spiller innebandylaget sin siste kamp for sesongen, og møter da Omega. Dette skjer klokken 20.30 på bane F1 i Spektrum. Husk at både fotballaget og innebandylaget er veldig glade i tilskuere 😀

Til neste helg meldes det veldig fint vær, og hva er vel da bedre enn en liten avkoblingshelg på Heinfjordstua? 😀 Hvis du ikke har mulighet til å være med hele helga er det ingenting i veien for at du er med bare én natt. Mer informasjon om turen, samt påmeldingsskjema finner du ved å trykke her!

Håper alle får en fin søndag videre og en flott uke 😀

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *