Vårfest og målfest

God søndag kveld alle sammen! Håper dere har hatt en fin uke siden sist! 🙂
Vårfesten nærmer seg med stormskritt, og i den forbindelse kommer en liten hilsen fra vår kjære personalansvarlig:

Hello!

Vi nærmer oss vår siste forelesningsuke, og vi ønsker nok en eksamensperiode velkommen. Men frykt ikke! Neste helg er vi klare for årets vårfest med Volvox&Alkymisten, som jeg håper alle er sykt gira på! 🙂

Fortsatt usikker på hva slags helt du skal være?? Husk at temaet er lavterskel og er åpen for alle slags helter! Du kan kle deg ut som en superhelt, hverdagshelt, Mummitrollet, you name it! Kun din fantasi setter grenser 🙂 Uavhengig, så gleder vi oss til å se kostymere deres!

Utover kvelden vil det bli lett servering av både drikke og pølser! I tillegg vil det bli ulike konkurranser for de som ønsker å spille ut rollen sin litt ekstra, og premier vil være å hente! Det vil også bli premiering for det best gjennomførte kostyme, for de som ønsker å legge ekstra innsats i kostymet sitt 🙂

Litt praktisk informasjon:

Sted: Sjetne Bydelshus
Dato: Fredag, 22.april
Tidspunkt: 19:00
Buss:  nr.3 (mot sjetnemarka) til Paul Skolemesters veg.

Jeg ønsker dere alle en god søndag, og vi gleder oss til å se dere på Sjetne Bydelshus neste fredag, i full-blown hero-antrekk!

Vennlig hilsen,
Vallejos!

Klar tale fra Vallejos der altså, hvis du har meldt deg på: gled deg! Hvis du ikke har meldt deg på, tja, begynn å angre kanskje? Dette ligger absolutt an til å bli en kjempekveld! 😀

Spanskrøret Fotball er i knallform for tiden! Sist søndag vant de 4-0 mot nabo Volvox, mens dagens kamp mot Bæverns Ballklub endte hele 20-0 favør Spanskrøret! Neste søndag møter de Chemie FK på Eberg klokka 16. Det ryktes i 7dentligaens innerste kretser at dette er et lag som i snitt slipper inn over 10 mål pr. kamp, så la oss alle krysse fingrene for at Spanskrøret klarer å holde formen oppe til tross for X-russefest og Elektrosamfundet neste lørdag slik at søndagens kamp blir en skikkelig målfest! Klarer vi å sette ny publikumsrekord? 😀 Søndag 24. april klokka 16 på Eberg, der altså!

Ellers vil vi bare si: møt opp og bruk de siste forelesningene godt, still masse spørsmål, så kanskje foreleser dropper et lite hint om eksamen 😉

Ha en fin søndagskveld videre!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *