Semesterets siste søndagsinnlegg

Hei og god søndag kveld alle sammen! 🙂

Vi går mot en ny eksamensperiode, og siste forelesningsdag er kommende tirsdag. I eksamensperioden vil det ikke bli arrangert veldig mye av Spanskrøret, og dette blir derfor (mest sannsynlig) semesterets siste søndagsinnlegg. Det vil likevel skje ting i tiden fremover som er verdt å få med seg!

Søndag  1. mai er det tid for ny fotballkamp. Da spiller Spanskrøret mot Pareto på Eberg klokka 17.10! Her møtes andre- og tredjeplassen i 7dentligaen, noe som betyr at Spanskrøret kan kapre andreplassen i serien! Faktisk er det også en teoretisk mulighet for at Spanskrøret stikker av med selveste førsteplassen, avhengig av hvordan det går i de andre kampene. Hvis du vil prokrastinere litt kan du stikke innom 7dentligaen.blogspot.no og prøve å regne deg fram til nøyaktig hvordan Spanskrøret kan stikke av med ligaseieren 😉
Samtidig må det nevnes at dette blir coach Knapperholens siste offisielle kamp med Spanskrøret! (Kanskje fordi stolen til en viss nederlender på bærtur i England kanskje blir stående tom etter sommeren og Knapperholen vil ha nye utfordringer?)
Uansett, møt opp på Eberg neste søndag klokka 17.10 for å takke av den legendariske treneren og samtidig bevitne at Spanskrøret knabber andre-(eller til og med første)-plassen 😀

Mandag 2. mai skal alle frivillige sjeler i Trondheim hedres og feires! Dette skjer i form av grilling i Høgskoleparken for alle linjeforeningene ved NT-fakultetet. Det ordnes med griller, så alt du trenger å ta med er mat 😀 Mer info finner du på Facebook ved å trykke her.

Tirsdag 3. mai arrangeres det allmøte for alle studenter ved PLU. Her skal det blant annet velges ny hovedtillitsvalgt for NT, HF og SVT. Mer informasjon finner du på Facebook. (PS: det serveres pizza 😉 )

Onsdag 4. mai arrangerer IME-fakultetet informasjonsmøte for 1., 2. og 3. klasse. Det vil foregå i S5 fra 14.00-16.00. Mer informasjon om dette er sendt ut på e-post.

Videre har rektor Mathias en liten hilsen til dere 🙂

Da er enda et semester snart over og kanskje sitter du nå og lurer på hvor tiden ble av, det gjør i hvert fall jeg…

Håper at alle har hatt et aldeles fabelaktig år og sitter igjen med gode minner fra Åretur, naborevy, godt selskap på kontoret eller en heidundrende vårfest med Volvox & Alkymisten. Hvis du ikke var med på noe av dette så er jeg likevel sikker på at du har hatt en fin tid på LUR.

Hvis det er noe som har vært mindre fint, eller det er noe du skulle ønsket hadde blitt gjort annerledes så setter vi i styret stor pris på tilbakemeldinger. For også vi ønsker å forbedre oss hele tiden slik at vi kan være med på å skape et best mulig miljø for alle som går LUR, eller ønsker å begynne på norges beste Lektorutdanning i realfag! Til slutt ønsker jeg bare å si lykke til med eksamen!

-Mathias

 Da gjenstår det bare å ønske dere alle sammen lykke til på eksamen fra oss andre også! Husk å spise nok havregryn, drikke nok kaffe og sove de nødvendige timer. Husk også å senke skuldrene og ikke stresse! Du har bedre tid enn du tror, og det går også alltid bedre enn du tror! Topptips: ikke sitt for lenge i ett strekk på lesesalen, vær sosial, ta deg en joggetur, løft noen vekter, spill litt World of Warcraft eller koble av med andre ting. Det er viktig å ha andre ting enn pensum i hodet, også i eksamenstiden 🙂

Vi sees!

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *