Fadderplan 2016

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

Tjolahopp! Er du ny student på LUR? Gratulerer med studieplass og velkommen til oss 🙂

Under finner dere den foreløpige planen over høstens fadderuker. Det skal skje masse gøy, så det er bare å glede seg! 🙂

Det er viktig å merke seg at det kan forekomme endringer i planen, men dette vil dere få informasjon om. Her vil dere alltid finne den oppdaterte fadderplanen! 🙂

Det vil komme mye mer informasjon etter hvert som skolestart nærmer seg, så ikke vær redd hvis noe er uklart. Vær heller aldri redd for å sende en e-post til enten styret@spanskroret.no eller faddersjef@spanskroret.no hvis dere lurer på noe 🙂

Vi gleder oss til å møte dere, ha en fin sommer videre! 😀

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=»Bilde» src=»https://spanskroret.no/wp-content/uploads/fadderplan16ny.jpg» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *