Søndagsinnlegg: Velkommen til LUR!

Helloooooooooo! Vi velter oss mot midten av august, kveldene blir mørkere, fuglene vender stjerten mot nord, kontene melder sin ankomst, Premier League har startet og det er søndag. Det betyr at immatrikulering og semesterstart er rett rundt hjørnet og at det er tid for semesterets første søndagsinnlegg!

For dere nye, unge, lovende så kan vi si at vi hver søndag legger ut et innlegg på hjemmesiden med en oversikt over hva som skjer den kommende uka, samt andre ting vi måtte ha på hjertet.

Dette søndagsinnlegget dedikeres i stor grad til dere nye. Nok en gang; gratulerer med studieplass på LUR og velkommen skal dere være 😀

Den kommende uka starter fadderperioden deres (detaljert plan finner dere her), i tillegg til at dere skal gjennom NTNU sitt oppstartsprogram, Realstart. Det kommer til å være mye som skjer og masse informasjon de neste dagene, men ikke vær redd hvis noe av informasjonen faller ut igjen. Dere finner det på nettet, og det er bare å spørre fadderne deres eller andre LURinger 🙂

Vi starter i morgen med kom-i-gang-dag og da vil vi ha stand på kontoret vårt på Realfagbygget fra klokka 10-15. Realfagbygget ligger i enden av campus (tips: last ned appen MazeMap, som er et kart over Gløshaugen). Ikke vær redd for å spørre noen om veien hvis du ikke finner fram 😉 Håper mange av dere førsteklassinger kommer innom kontoret, og det er også hyggelig hvis dere eldre kommer for å hilse på 😀

Informasjon om uka videre finner dere enten i fadderplanen, på e-post eller via fadderne deres. Vi gleder oss masse til å ta dere i mot, og håper den første fadderuka deres blir knall! Til sist vil vi anbefale å være med på så mye som mulig i fadderperioden, da dette er en kjempemulighet til å bli kjent med medstudenter, faddere, andre studenter, Gløshaugen og Trondheim! Det kan heller ikke understrekes nok at vi i Spanskrøret har verken drikkepress eller edrupress 😉

Vi sees på kom-i-gang-dag 😀

 

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *