Lektorlekene 2016

Hei og hå og god søndag kveld! 🙂

Vi er nå ferdig med første halvdel av fadderperioden, og vi håper dere nye studenter har hatt det flott så langt og at dere begynner å bli litt kjent med hverandre og med Trondheim 🙂

Denne første uka ble avsluttet med de etter hvert tradisjonelle lektorlekene, en konkurranse mellom Spanskrøret og Erudio (Dragvollektorene). Det var rekordstort oppmøte fra begge linjeforeninger og etter en kjempeinnsats fra både Spanskrøret og Erudio står vandrepokalen nok en gang og skinner fra bokhylla på Spanskrørets kontor 😀 Gratulerer så masse til dere fadderbarn, dere var kjempeflinke 🙂 Og takk for at dere lot Spanskrøret forlate lektorlekene med hodet høyt hevet og æren i behold 🙂

Etter lektorlekene sa faddersjef Audun at han er veldig stolt over at fadderbarna klarte å gjenta denne bragden for fjerde år på rad og at det var et stort øyeblikk og et definitivt høydepunkt så langt i fadderperioden 😀

Til uka starter forelesningene opp, men vi håper dere likevel samler sammen energi til å bli med på det som skjer av fadderopplegg. Hvis noen som ikke er fadderbarn eller fadder vil slenge seg med på litt fadderopplegg er det gode muligheter for dette til uka. På tirsdag er det bar til bar, og da er det koselig om noen vil sitte rundt på barene når faddergruppene kommer rundt. Hvis du har spørsmål om hvor det er best plass og så videre, ta kontakt med faddersjef Audun Grøtta Giske. På onsdag kveld legges det opp til grill og chill i høyskoleparken, og på fredag er det tur til Theisendammen med grilling og bading. Vi satser på å være oppe ved dammen rundt klokka sju 🙂

Til sist vil vi ønske alle sammen velkommen tilbake til et nytt semester, og hold av datoene 9. og 22. september, da vi skal arrangere henholdsvis opptakstur og immatrikuleringsball. Mer informasjon og påmelding kommer etter hvert 🙂

Håper dere får en fin uke 😀

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *