Faddersjef ut, elevrådsrepresentant inn!

Hei og god søndag 🙂

Dagen i dag var siste dag i en fjorten dager lang, spennende, innholdsrik, kanskje litt slitsom, men veldig gøy fadderperiode! Dette ble markert med kake, quiz, bilder fra fadderukene, og ikke minst valg av elevrådsrepresentant, som skal være bindeleddet mellom første klasse og styret.
Årets elevrådsrepresentant ble Mia Engstrøm, og vi gratulerer så mye og gleder oss til å ha deg med i styret dette semesteret 😀 *klapp klapp*

Når elevrådsrepresentanten kommer inn og fadderperioden er over, er det dessverre slik at faddersjefen må tre av. Her kommer en liten hilsen fra avtroppende faddersjef Audun:

Det er med ydmykhet og stolthet jeg nå trer av som faddersjef for denne gang. Det har vært en sann ære å få lov til å representere Spanskrøret og ha ansvar for at samtlige nye studenter skal ha fått en så fin start som mulig på studentlivet. Jeg håper virkelig at alle har følt seg godt tatt imot av Spanskrøret. Så til slutt vil jeg rette en stor takk til styret og alle fadderne for utrolig god hjelp både før og underveis i fadderukene. Ikke minst en stor takk til alle herlige fadderbarn som har vært en formidabel gjeng og hatt med å gjøre. Peace out!

Vi i styret vil da rette en stor takk til Audun for sin innsats i styret, og også for sammen med fadderkomiteen (og selvsagt fadderne) å ha stått for en veldig bra fadderperiode! 😀
Samtidig må vi rette en stor gratulasjon mot fadderbarna, som ikke bare vant lektorlekene sist helg, men de stakk også av med seieren i NTNUIs fadderbarncup i fotball i går, for første gang i Spanskrørets historie! Hurra! 😀

Videre vil vi informere om at det snart er på tide med nytt opptak til komiteene. Alle kan søke, men dette opptaket er spesielt rettet mot dere som begynte i første klasse nå 🙂 Søknadsskjema kommer om ikke veldig lenge! Informasjon om de ulike komiteene finner dere her på hjemmesiden 🙂

Ellers vil vi ønske alle en videre fin søndagskveld og en fortreffelig uke 🙂

PS! Det ble litt kake til overs etter valget i dag, så hvis du er i nærheten av kontoret i 12-tiden i morgen kan det hende det vanker en liten kakebit 😉 (førstemann til mølla)

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *