Fotball, Giske og kra!

Heisann! Semesteret er nå godt i gang, kaffetrakteren snurrer og går jevnt ved kontoret og øvingene kokes i hytt og gevær. Vi er på vei inn i vante vaner og rutiner og begynner dermed å arrangere både store og små arrangement 🙂

Allerede i dag sparker Spanskrøret Fotball i gang fotballsesongen med kamp mot Chemie FK på Eberg klokken 18.20. Chemie hadde et omtrentlig snitt på rolige ti baklengsmål per kamp i fjor, så alt ligger til rette for en ordentlig målfest! Hvis du ikke har mulighet til å se denne kampen, kanskje du kan få med deg neste fotballkamp, som spilles neste søndag (altså 11. september). Denne spilles også på Eberg, og da klokken 12.30 mot NTNUI Exchange 2.

Onsdag 7. september er det bokbad med selveste Trond Giske. Dette foregår på campus Moholt fra klokka 14.30. Mer informasjon finner du på Facebook, ved å trykke her.

Samme kveld arrangerer Kråkeluren åpen øving for alle LURinger med penis. Du trenger ikke å ha gjennomført audition for å være med på denne øvingen, så hvis du er nysgjerrig på hva Kråkeluren driver med er det bare å møte opp i kråkereiret til Mathias og Ola fra klokka 18. Hvis du ikke vet hvor reiret er, spør en kråke.

Torsdag 8. september er det generalforsamling for Naborevyen i S3 klokken 16.30. Her skal det velges nytt styre, og du kan enten stille på selve generalforsamlingen, eller forhåndsmelde deg på Naborevyens hjemmeside. Her kan du også melde deg på de ulike undergruppene, og enten du liker å blæste, danse, drive med skuespill eller bygge rekvisitter kan vi love at du finner en undergruppe som passer for deg 🙂
Påmeldingsfrist til revyen er onsdag klokken 22.00!!

På torsdag arrangeres det også kjellerquiz i R9 fra klokka 18. Etter quizen blir det felles tur ned til Edgar, hvor man kan kjøpe seg litt forfriskninger.

Fredag finner dere informasjon om på Facebook 😉

Det var (foreløpig) det vi har på hjertet for denne uka, ha en fin uke! 😀

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *