Opptak gjennomført!

Hiv og hoi og god søndag formiddag 🙂

Først av alt vil vi gratulere alle som var med på Studenterhytta med vel gjennomført opptak! Etter diverse prøvelser og utfordringer kan dere nå kalle dere LURinger med hevet bryst og høyt hode! Håper alle hadde det gøy og at dagen derpå ikke var alt for kjip 😉

I dag, faktisk veldig snart, er det duket for fotballkamp. Spanskrøret møter i dag NTNUI Exchange 2 på Eberg klokka 12.30 (dvs. omtrent om en time i skrivende stund). Spanskrørets gutter sørget sist søndag for å fylle på selvtillitskontoen ved å slå Chemie rolige 18-0, så det er nok et angrepshissig fotballag vi får se i dag! Håper regnjakka er tett og patriotismen på plass slik at så mange som mulig møter opp på kamp i dag!
Senere i kveld, nærmere bestemt klokka 18, har Spanskymisten (Spanskrøret + Volvox&Alkymisten, ikke sant?) åpen håndballtrening. Enten om du er sikker på at du skal være med å spille, eller bare har lyst til å prøve det ut, møt opp i Autronicahallen på Lade klokka 18! Husk, det er veldig lavterskel og veldig gøy 🙂 Facebook-event finner du ved å trykke her.
Det er også fotballkamp neste søndag (aka 18. september), da også på Eberg. Den kampen er mot Gameboys og starter klokka 16.

I morgen (mandag 12. september) går fristen for å melde seg på immatrikuleringsballet ut (Facebook-event og påmelding: trykk her). Det er riktignok utsolgt, men sett dere gjerne på venteliste. Vi jobber med å få ekstra plasser, og kommer til å sende ut e-post fortløpende dersom du får plass 🙂
Hvis du har spørsmål om hva som helst rundt immatrikuleringsballet, ikke vær redd for å ta kontakt med personalansvarlig Karina 🙂

Dessuten kjører LURveleven korøving i morgen og onsdag 14. september. Begge øvingene er klokken 18 og begge er i K26. Her er det bare å møte opp hvis du vil synge litt og ha det trivelig uten å forplikte deg til noe som helst 🙂

Det er også på tide med opptak til komiteene våre (med unntak av fadderkomiteen så klart). Hvis du allerede er med i en komité, frykt ikke, du fortsetter å sitte i komiteen fram til jul, men hvis du ikke er med i noen komité, søk gjerne! Alle kan søke, men vi oppfordrer spesielt førsteklassinger til å sende inn en søknad 🙂 Det er ikke veldig tidkrevende, men veldig givende og gøy!
Dere trenger ikke stresse for å skrive søknad, vi kommer til å legge ut et fint og greit søknadsskjema i løpet av kort tid (utpå dagen i dag). Søknadsfrist vil settes til neste søndag (18. september). Dersom du har spørsmål om hva en komité er eller gjør og hva slags arbeidsoppgaver du kan forvente å få, ta kontakt med komitélederne, klikk deg litt rundt her på hjemmesiden eller prøv å husk tilbake til hybel-til-hybel-kvelden 😉
Hvis du er interessert i kjellerstyret, trykk her. Hvis du lurer på hva et kjellerstyre er, ta kontakt med vaktmester Oskar!

Håper alle får en fin uke, vi prates 😀

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *