Swingkurs og immball!

Hei og god søndag ettermiddag! 🙂

Aller først i dag vil vi minne om at fristen for å søkte komité går ut i kveld, klokken 23.59. Søknadsskjema finner du ved å trykke her. Hvis du ønsker å søke kjellerstyret, ta kontakt med vaktmester Oskar eller sjekk ut forrige søndagsinnlegg for å finne fremgangsmåte. 😉

Immatrikuleringsballet nærmer seg med stormskritt, og hvis du trenger å friske opp dansekunnskapene arrangeres det swingkurs tirsdag 20. september. Kurset holdes av LURs egne Øyvind Knapperholen og Kristine Skibeli. Kurset er meget lavterskel så du trenger ikke være redd for å møte opp hvis du ikke har danset swing før. Det er også selvfølgelig veldig lov å være med hvis du har danset swing før 😉 Mer informasjon finner du ved å trykke her.
Spanskymisten har fått startet opp herrelag i håndball, og dette laget spiller sin første kamp på tirsdag kveld! 🙂 Kampen spilles i hall D1 i Spektrum, og starter klokka 2040. Det betyr at det er god tid til å få med seg både swingkurs og håndballkamp! Hurra! 🙂

Onsdag 21. september arrangerer Tekna et kurs som heter «Klima i skolen». Dette er rettet mot alle som er interessert i realfagsundervisning, og mer informasjon finner du på Facebook, ved å trykke her.

Vi håper at ingen har glemt det, men for sikkerhets skyld minner vi om at vi har immatrikuleringsball torsdag 22. september. Vi gleder oss masse, håper dere også gjør det 😀 Facebook-event finner du her.

Neste søndag (25. september) klokken 18 åpner påmelding for vinterens store happening – Åretur! Da er det bare å sitte klar for å sikre seg plass, det kan gå fort unna! Facebook-event vil komme i løpet av morgendagen!
Den dagen er det også fotballkamp mot Fysio Fotball, men den starter klokka 13.40 på Eberg, og er altså ferdig i god tid før Åre-påmeldingen åpner 🙂

Vi vil også nevne at helga 14.-16. oktober arrangerer idkom koietur! Det er riktignok lenge til, men det er greit å holde av datoen 😉 Facebook-event finner du her. Det kan tenkes at du må være med i TurLUR-gruppa på Facebook for å se arrangementet, men det finnes jo egentlig ikke noen god grunn til å ikke være med der uansett 😉

Håper dere får en fin uke 😀

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *