XYZ

Hello! Håper dere er klare for en ny uke, for vi er i alle fall klare med en liten oversikt over hva som skjer!

Hvis du er interessert i idrett har vi noen godbiter denne uka! Vi starter med fotballkamp i kveld mot Handelshøyskolen. Denne spilles klokka 18.20 på Eberg, og etter en solid sesongstart for Spanskrøret fotball ligger an for en kjempekamp også i kveld! 🙂
Tirsdag 4. oktober spiller Spanskrøret innebandy sin første kamp for sesongen, og det med splitter nye innebandy-drakter! Woho! Vi spiller mot DMMHI i Spektrum klokka 18.15. Hvis du ikke har fått nok av idrett, spiller Spanskymistens herrelag håndballkamp mot Trondheimslærerne samme kveld. Denne spilles også i Spektrum, og da klokka 22.20.

Påmelding til XYZ-faktor er ute, og påmeldingsfristen her er tirsdag 4. oktober. XYZ-faktor er et samarbeidsprosjekt mellom alle linjeforeningene i NT-gangen, og det er lovnad om et storslaget show i storsalen på Samfundet den 19. oktober 😀 Mer informasjon finner dere på Facebook-arrangementet, og påmeldingsskjema finner du ved å trykke her.

Påmeldingsskjema til koieturen 14.-16. oktober er også ute, og dere finner det ved å trykke her. Mer informasjon om turen får dere via TURLUR-gruppa på Facebook.

Fredag 7. oktober arrangerer kjelleren bandkveld på Fru Lundgrens, og mer informasjon om dette finner dere ved å trykke her.

Til sist vil vi si at vi er på utkikk etter flinke folk som kan være med å lage ny fane til oss! Det er lagt ut informasjon om dette i Spanskrøret-gruppa på Facebook, og dere kan melde dere ved å trykke her. Foreløpig påmeldingsfrist er torsdag 6. oktober.

Ha en fin uke! 😀

 

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *