Nytt vitnemål!

Helluu!
Vi har kommet oss omtrent til midten av oktober som også betyr at vi har kommet omtrent halvveis i semesteret. Det er med andre ord bare å bite tennene sammen, fortsette å koke øvinger og være sosial på kontoret, så er det plutselig snart ferie 🙂

I dag klokka 14.50 er det fotballkamp på Eberg. Da møter vi NT-gang-nabo og fotball-erkerival Volvox&Alkymisten, og det er ekstra viktig med en god heiagjeng når kampen er av et sånt kaliber! 🙂

Mandag klokka 18 åpner påmeldingen til årets julebord, som avholdes lørdag 19. november. Dette blir en kveld med masse god mat og masse god stemning, så her gjelder det å være klar og sikre seg en plass! Mer informasjon om julebordet finner du på Facebook-eventet.

Tirsdag klokka 21.45 er det ny innebandykamp. Denne spilles som vanlig i F1 i Spektrum, og denne gangen møter vi linjeforeningskollega Omega. Omega-kampene har tradisjon for å være jevne og morsomme, så møt opp!

Onsdag er det endelig klart for XYZ-faktor, NT-gangens egen talentkonkurranse 😀 Dersom du har meldt deg på men har funnet ut at du ikke kan komme likevel, si i fra til noen i styret. Dette er fordi alle som skal får et armbånd som er eneste billett inn til Storsalen denne kvelden. Derfor er det viktig at vi har kontroll på hvem som skal ha armbånd. Armbåndene vil deles ut på kontoret mandag, tirsdag og onsdag, og tidspunkt for dette vil komme på Facebook når det er avklart 🙂

Torsdag er det klart for det prestisjetunge Gløsmesterskapet, som er en spørrekonkurranse i Storsalen. Spanskrøret stiller med ett lag. Hvert lag har tre personer og hvis noen av dere har lyst til å stille med lag så si ta kontakt med styret, så kjører vi i gang en kvalifiseringsrunde i forkant av konkurransen! 🙂

Fredag er det klart for ny utgave av Vitnemålet, Spanskrørets egen linjeforeningsavis. Det er redaksjonen med superflinke bibliotekar-vikar Ida Aksland Møller i spissen som står for Vitnemålutgivelsen, som etter planen skal skje klokka 12 på kontoret! Vi gleder oss 😀

Til sist vil vi be alle om å holde av datoen 8. november. Da er det klart for generalforsamling, hvor vi blant annet skal velge nytt styre. Innkalling og saksliste er sendt ut på e-post. Dersom noen har spørsmål eller har lyst til å stille til valg, send en e-post til styret@spanskroret.no. Det er også fullt mulig å stille på selve generalforsamlingen uten å ha sendt e-post på forhånd 🙂

Ha en fortsatt fin søndag og en fin uke 😀

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *