Halloween og sangkonkurranse

Hei alle sammen! Vi nærmer oss slutten av oktober, og med det halloween (okei, det er egentlig ikke nå til uka men mandag uka etter, men la gå), men det er også noen andre ting enn knask og knep på tapeten denne uka.

På tirsdag spiller Spanskymistens herrer kamp i Spektrum D1. Kampen er mot Sintef og starter klokka 20.40. Møt opp som heiagjeng for å få med deg nok en fartsfylt og spennende (?) håndballkamp 🙂

På fredag arrangeres det allmøte for det nye NV-fakultetet. Møtet holdes i R2 fra klokka 14.15 og det ryktes at det vil serveres både pizza og kake 😉 For mer informasjon, trykk her.
På kvelden arrangerer Realfagkjelleren og EMIL-kjelleren halloweenfest på aktivitetshuset på Moholt. Temaet er «GODT mot ONDT» og vi fra realfagskjelleren skal være de onde. Så bruk kreativiteten din, lag et ondt kostyme og bli med på fest! 😀 Mer informasjon finner du på Facebook ved å trykke her

På søndag er det duket for ny fotballkamp, som alltid på Eberg, og denne gang klokka 18.20. Vi møter Dragonslayers og dette er en utrolig viktig kamp for Spanskrøret! Vinner vi her, betyr det også førsteplass i serien! 😀 Så møt opp og vis at Spanskrøret har den beste heiagjengen!

Når vi er inne på idrett og heiagjeng vil vi nevne at Spanskrøret Idrett i samarbeid med Kråkeluren og LURveleven nå utlyser en konkurranse om å lage den beste heiasangen til Spanskrøret og Spanskymisten. Det vanker selvfølgelig premie til vinnerne! Vurderingskriterier som vektlegges er humor, orginalitet og at sangen er lett å synge med på. Alle bidrag sendes på e-post til olafstu@stud.ntnu.no innen 13. november klokka 23.59, og vinnerne kåres på julebordet 19. november.

Julebord blir det også 5. november, så hold av datoen. Her er det selvfølgelig snakk om Kråkelurens julebord, og dette er som vanlig noe alle burde få med seg 😉

Til sist i dag vil vi igjen oppfordre alle som har tenkt å stille til valg på generalforsamlingen om å sende en kort e-post til styret@spanskroret.no med hvem du er og hva du har lyst til å stille som. Husk også at du når som helst kan sende inn ris, ros og andre kommentarer helt anonymt i Styrets forslagskasse 🙂 Denne finner du også som festet post øverst i Spanskrøretgruppa på Facebook!

Ha en flott uke alle sammen! 😀

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *