Hvorfor stille til styret?

Heisann! Det er søndag igjen, og dermed på tide med nytt søndagsinnlegg! Først kommer en liten oversikt over hva som skjer til uka 🙂

I dag klokka 18.20 spiller Spanskrøret fotball sin viktigste kamp for sesongen. Seier eller uavgjort betyr nemlig at Spanskrøret VINNER sin avdeling i 7dentligaen 😀 Dette er en begivenhet du ikke kan gå glipp av! Ta med supporterstemmen og kom på kamp!

Tirsdag 1. november er siste frist for å betale julebordet, så hvis du ikke har gjort det enda er det bare å slenge seg rundt og åpne lommeboka 😉 Betalingsinformasjon, og mer informasjon om julebordet finner du på Facebook-eventet.

Onsdag 2. november er det allmøte for PLU. Mer informasjon om dette finner du ved å trykke her. Det ryktes at alle fremmøtte vil få servert både pizza og brus 😉

Fredag 4. november er det tid for ny innebandykamp. Denne gangen møter vi Luftkrigsskolen, og kampen spilles klokka 16.30 i F1 i Spektrum.

Lørdag 5. november er det klart for Kråkelurens julebord, og mer informasjon vil dukke opp på Facebook etter hvert.

Vi vil også minne om den pågående supportersangkonkurransen i regi av Spanskrøret Idrett, Kråkeluren og LURveleven. Her inviteres du til å lage Spanskrørets neste supportersang! Du finner mer info på forrige søndagsinnlegg, men send inn ditt bidrag til olafstu@stud.ntnu.no innen 13. november klokka 23.59 og du er med i trekningen om en finfin premie! Vinneres annonseres på julebordet 19. november 🙂

Nå har det seg også slik at det nærmer seg generalforsamling og valg av nytt styre (tirsdag 8. november), og i den anledning har styremedlemmene skrevet litt om hvorfor du bør stille til styret 🙂

Mathias – Rektor
Å stille som rektor eller stille til styret generelt gir deg muligheten til å delta, engasjere deg og gi noe tilbake til studentfellesskapet. Du vil bli kjent med utrolig mange nye folk både i og utenfor linjeforeningen og sitte igjen med minner for livet. Du kommer ikke til å angre!

Morten – Inspektør
Har du lyst til å være med å gjøre studiehverdagen enda bedre både for deg selv og for dine medstudenter? Det får du muligheten til dersom du stiller til Spanskrørets styre! Da er du med på å forme linjeforeningen og gjøre den enda bedre i tillegg til at du blir kjent med masse flotte folk både i Spanskrøret og andre linjeforeninger gjennom immball, jubileer og revyer. Søk styret, du kommer ikke til å angre!

Simon – Kontorsjef
Å sitte i styret er utrolig morsomt! Du får sjansen til å få mange nye venner, både innad i linjeforeningen, og utad ved å være med på revyer, immball og andre morsomme ting. Som styremedlem vil du også få en unik mulighet til å forme linjeforeningen slik du ønsker at den skal være, og uansett hvilken stilling du søker vil du få verdifull erfaring som du kan ta med deg videre! Som kontorsjef har du ansvaret for økonomien og driften av kontoret, så om du ønsker å mase på andre pga sene betalinger, eller har store planer for kontoret, søk kontorsjef! Og om ikke kontorsjef, søk ihvertfall styret!

Karina – Personalansvarlig
Det er ikke til å legge skjul på at det å sitte i styret gir deg så eksepsjonelt mye, det er veldig lærerikt og spennende! Man er i et konstant samarbeid om å få linjeforeningen til å bli så bra som mulig, og det er en fantastisk god følelse å kunne gi noe tilbake til felleskapet. I tillegg blir du kjent med mange utenfor Spanskrøret, noe som er sykt spennende! I korte trekk; Engasjer deg i styret, du kommer ikke til å angre! Still til valg på generalforsamlingen!!!

Vegard – Fagleder
Å være i styret som fagleder er både gøy og utfordrende. Man har mulighet til å krydre hverdagen til LUR-studentene med nyttig foredrag, eksamensoppsumeringsøkter eller bare noe morsomt med litt faglig tyngde, les: quiz m.m. Man kan jobbe bare med egen komité, eller utvide horisonten mot f.eks. Erudio eller vektor-programmet. Rett og slett mye gøy og lærerikt!

Oskar – Vaktmester
Føler du at du har noe positivt å bidra med for dine medstudenter, er hovedstyret i Spanskrøret midt i blinken. Her får man bli godt kjent med personer fra andre trinn på studiet, samt at man møter utrolig mange flotte mennesker fra andre linjer. For noen er det også fristende å få en litt tyngre dressjakke/kjole (les: daljer).

Mikkel – Gymlærer
Som gymlærer har man ansvaret for idretten i Spanskrøret, hvor tilbudet har blitt bedret de siste årene med fotballag, innebandylag, herre- og damelag i håndball i samarbeid med volvox, turer og diverse mindre arrangementer. Med støtte fra idrettskomitéen går dette veldig greit. Spanskrøret idrett har også egen økonomi – som for øyeblikket er veldig bra!
I styret får man være med på å forme Spanskrøret som linjeforening, og man tar beslutninger som påvirker både egen og medstudenters hverdag – noe som er veldig lærerikt! I tillegg blir man godt kjent med mange personer både i Spanskrøret og andre linjeforeninger – og ikke minst de man sitter i styret med.

Mia – Elevrådsrepresentant
Elevrådsstillingen er ikke på valg nå, men jeg tenkte å si litt om hva jeg liker med å være med i styret: jeg syns det er en veldig fin mulighet til å bli kjent med fler mennesker i linjeforeningen, på tvers av trinn og fag. Det er også gøy å få være med å diskutere hvordan den skal drives og hvordan vi kan løse ting på best mulig måte. Man får også tilbud om å være med på mye gøy, som for eksempel jubileum til andre linjeforeninger. Jeg oppfordrer til å stille til valg hvis du vil utfordre deg selv litt!

Dersom du har lyst til å stille til styret eller har spørsmål om noen av stillingene eller noe helt annet, send en e-post til styret@spanskroret.no 🙂

Ha en fin uke folkens 😀

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *