Bilder fra Flåkoia

[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

I midten av oktober arrangerte TURLUR koietur til Flåkoia, og turen ble en suksess! Her følger et lite knippe bilder fra turen 🙂

Hvis noen vil ha noen bilder fjernet, send en e-post til inspektor@spanskroret.no.

[/et_pb_text][et_pb_gallery admin_label=»Galleri» gallery_ids=»3136,3137,3138,3139,3140,3141,3142,3143,3144,3145″ fullwidth=»off» show_title_and_caption=»off» show_pagination=»on» background_layout=»light» auto=»off» hover_overlay_color=»rgba(255,255,255,0.9)» caption_all_caps=»off» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Flere innlegg

Ny? Registrer her

Logg inn

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Brukernavn *
Ditt NTNU navn
Fullt navn *
E-post *
NTNU-mail
Passord *
Bekreft passord *
Brukernavn *
Passord *
Husk meg