Generalforsamling coming up!

Heihå og god søndag! 😀

Hvis du vil få med deg litt kvalitetsidrett utover Premier League i dag, møt opp i F2 i Nidarøhallen klokka 18.40 og få med deg håndballkampen mellom Spanskymistens herrelag og Teknobygg! Lovnad om en meget underholdende kamp! 😉
Håndballkamp er det også neste søndag, og da er det damelaget som skal spille. Denne kampen spilles også i Nidarøhallen F2, og starter 20.20. Damene skal møte DNB, og sist de møttes var det en veldig jevn kamp, så her lukter det spenning gjennom alle 36 minuttene! 😀

På tirsdag er det klart for valg både her og der, det ene viktigere enn det andre. Mens amerikanerne styrer med sitt kjører vi i gang det virkelig viktige valget på generalforsamlingen i R1 klokka 18.00.
I morgen kveld (mandag) arrangerer Styret en uhøytydelig spørretime der alle kan møte opp og stille spørsmål om hva vi gjør i styret. Dette kan være spesielt interessant for dere som har tenkt å stille til valg, men alle er velkomne til å møte opp 🙂 Vi starter klokka 18 og skal være i B1.
I tillegg til spørretime blir et også kake, og Ida kommer til å annonsere vinneren av Vitnemål-kryssordet 😀

Hvis du er usikker på hvorfor du bør stille til valg, sjekk ut forrige ukes søndagsinnlegg 🙂 Du kan stille til valg både på forhånd og på selve generalforsamlingen, men hvis du vet at du skal stille setter vi stor pris på at du sender en e-post til styret@spanskroret.no på forhånd.

Vi sees på spørretime og på generalforsamling! Ha en fin uke 🙂

 

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *