Kræsjkurs og julekos

God kveld i stuggu og takk for et kjempehyggelig julebord i går! 🙂

Tar du MA1201 dette semesteret og synes det er vanskelig å holde styr på linalgens mange teorem og bevis? I morgen (mandag 21. november) arrangerer Spanskrøret og Delta en uoffisiell eksamensforelesning i Lineær algebra og geometri. Forelesningen holdes i EL5 og starter klokka 17. Facebook-arrangement finner du ved å trykke her.

Tirsdag 22. november skal LURveleven, sammen med IsoKor og Vokalium, få i gang julestemningen ved å holde en konsert i R1. Arrangementet starter klokka 18, og etter konserten kjøres det i gang en skikkelig julefilm! Facebook-arrangement finner du her.
Samme kveld er det også tid for håndballkamp og denne gangen er det damelaget til Spanskymisten som skal i ilden. Kampen kan ses i Nidarøhallen D1 fra klokka 20.

Torsdag 24. november er det tid for ny innebandykamp. Denne spilles i Nidarøhallen F1 og starter klokka 21.45.

Har du hørt noe sladder som du føler bør være med i Vitnemålet, eller kanskje du har noen helserelaterte spørsmål? Følge denne linken for å sende det inn til Vitnemålet, helt anonymt så klart! 🙂 Denne linken finner du også alltid på forsiden her på hjemmesiden (ned til høyre)!

Håper dere får en fin uke, hejnu 😀

Flere innlegg

Ny? Registrer her

Logg inn

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Brukernavn *
Ditt NTNU navn
Fullt navn *
E-post *
NTNU-mail
Passord *
Bekreft passord *
Brukernavn *
Passord *
Husk meg