Takk for oss og god jul!

Hei alle sammen! Forelesningene er nå over, og eksamensperioden er i gang. Dette betyr at vi ikke kommer til å arrangere så veldig mye den neste måneden, og dette blir da også årets siste søndagsinnlegg.

Det er noen idrettslige arrangement som står igjen før jul. Herrelaget i håndball skal spille kamp 4. desember klokka 18 og 13. desember klokka 20.40. Damelaget i håndball spiller kamp 29. november klokka 20.40 og 6. desember klokka 20.40. Alle kampene spilles i Nidarøhallen 🙂
Innebandylaget takker heller ikke for seg helt enda og spiller kamp 1. desember klokka 18.15 og 15. desember klokka 19.20. Disse kampene spilles også i Nidarøhallen. Husk at litt lavterskel idrett på høyt nivå er den beste form for avkobling/prokrastinering! 😀

Nå gjenstår det egentlig bare for oss i styret å takke for oss og for året som har gått, og ønske det kommende styret masse lykke til 😀 Vi vil minne dere på at alt som gjøres i styresammenheng er frivillig arbeid, som tar en del tid i tillegg til alt av studier. Vi i styret jobber alltid så hardt vi kan for at så mange som mulig skal bli fornøyde. Derfor er det veldig hyggelig når dere kommer med fine kommentarer 🙂 Vi jobber også hele tiden for å forbedre linjeforeningen og da er det superviktig med konstruktiv kritikk fra dere! Det ligger for tiden en evaluering av linjeforeningen ute på internettet som vi håper dere kan sette av et par minutter til å svare på. Alle svar og kommentarer er uendelig mye verdt for det nye styret, og husk: det bidrar til å gjøre DERES studiehverdag litt bedre 😉 Evalueringen finner dere ved å trykke her.

Når det er sagt vil vi takke alle dere for at dere er en så kul gjeng med LURinger, som gjør linjeforeningen så bra! 😀 Vi vil også ønske dere masse lykke til med eksamener. Husk at det er ingen skam å stryke, og husk også å drikk nok kaffe 🙂

Igjen, takk for oss, lykke til, til det nye styret og god jul når den tid kommer 😀

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *