Semesterstart

Heihei alle sammen! Håper alle har hatt en fin juleferie, og at det har vært en grei oppstart denne uken! 🙂

Siden det er et nytt år har det nye styret nå tatt over, trengs det nå nye komitéer. Søknadsfristen for dette er allerede i morgen, altså mandag, så her er det bare å søke i vei! Vi oppfordrer alle til å søke, da komitéene er viktige for at Spanskrøret skal fungere som linjeforening 🙂 Søknadene kan sendes inn HER.

På tirsdag spiller innebandylaget kamp i spektrum, klokken 20.30 i hall F1, så møt opp der for å heie laget frem til seier! 😀 Fra onsdag til lørdag denne uken er det også idrettsfestivalen, her skal både herre og damelaget til Spanskrøret og Volvox i håndball være med. Hvis du er interessert i å bli med på et av Spanskrørets lag dette året, anbefaler jeg deg å melde deg inn i lagenes facebookgrupper for å få vite info om treningstider.

Neste søndag, om en uke, er det endelig tid for Åre! Regner med at de som skal dit begynner å bli klar for det 😀 Alt av info sendes på mail, men om du skulle være usikker på noe, ta kontakt med Karina.

Fortsatt usikker om du skal søke komité? Her har komitélederne skrevet noen ord om hvorfor du bør søke akkurat deres komité:

Fadderkomitéen
Søk fadderkomité viss du vil være med å forme fadderperioden for neste kull! Som komitémedlem vil du i stor grad kunne påvirke fadderperioden, i tillegg til at det er sosialt!

Fagkomitéen
Søk fagkomitén hvis du vil være med å planlegge og arrangere quizer, foredrag og andre arrangementer med litt faglig tyngde! Jeg har noen idéer til ulike arrangementer, men jeg vil gjerne ha innspill. På komitémøtene lover jeg at det blir kake!

Redaksjonen
Som medlem av redaksjon vil du være med på å skape Vitnemålet! I redaksjonen har vi bruk for mange forskjellige stillinger, som tegner, korrekturleser, skribent, fotograf og mye mer! Samtidig blir du også med i en superkoslig gjeng og vil være med å sette ditt merke på spanskrøret.

Idrettskomitéen
Heisann! Hvis du liker idrett, sport eller friluftsliv og tenker at det bør være en del av studietiden så må du søke IdKom!

Arrangementskomitéen
Arrangementkomiteen har ansvar over de sosiale festlighetene som tilbys studentene i Spanskrøret, alt fra store til små arrangementer. Det er en veldig givende komite, med godt miljø og med mange forskjellige arbeidsoppgaver. Som medlem vil du derfor kunne tilpasse dine egenskaper til de ulike oppgavene som blir presentert. Det er så mange forskjellige og kreative måter å kunne arrangere en event på, og det er nettopp derfor komiteen er så utrolig spennede! Arrangementkomiteen vil være perfekt for de kreative LURingene, de som liker å teste seg selv og ta litt ansvar og ikke minst, de som liker å ta seg av en god fest! Ikke nøl med å søke arrangementkomiteen 2017!

Kontorkomitéen
Kontorkomiteen er komiteen som drifter og vedlikeholder kontoret på best mulig måte. Er du glad i kontoret? Er du i stand til å mekke kaffe? Da er det ingenting å lure på, søk kontorkomiteen nå. Som komitemedlem vil du ha ekstra ansvar for å holde kontoret åpent, slik at kontoret kan brukes av alle LURs studenter til enhver tid. Arbeidsoppgaver som innkjøp av varer, rydding og annet diverse kommer også. Nå høres sikkert dette ut som svært tørre og mindre givende arbeidsoppgaver men frykt ikke. Du vil også være med på planlegging av fester(kontor til kontor), dekorering og være passasjer på gløshaugens mest stappa meldetog. LURkontoret. SØK!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *