Vitnemål og quiz

God kveld alle sammen!

I morgen er det endelig tid for nytt vitnemål! Møt opp på kontoret klokken 12 for å få deg rykende ferskt eksemplar! 😀

Minner også om at betalingsfristen for vårfesten går ut i morgen, så har du enda ikke betalt er det bare å gjøre det nå 😉

På tirsdag er det tid for ny quiz på Olavs pub. Quiz er alltid god stemning, så møt opp der før 19.00 for å være med. Arrangementet finner du her.

Håndballguttene spiller også kamp på tirsdag, så dette kan godt kombineres med quiz da de ikke spiller før 21.20, i Spektrum D1. Møt opp og lag god stemning! 🙂

På fredag er det endelig tid for den årlige vårfesten! Satser på at de fleste ihvertfall er i planleggingsfasen med å finne seg det perfekte punkerkostymet! 😀 Her er link til arrangementet.

Om du har lyst på mer gøy i helgen, så er det bare å ta turen til aktivitetshuset på Moholt på lørdag. Her arrangerer Realfagskjelleren og Chemiekjelleren thriftshopfest. Kort fortalt er det meningen å ha med seg kule plagg, som du i løpet av kvelden bytter med andre, og på slutten av kvelden premieres den som har byttet til seg flest plagg. Og om du ikke synes dette høres ut som et tema for deg, så er det selvfølgelig lov til å bare ta seg en fest! Arrangementet finner du her. 

Ha en fin uke! 😀

 

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *