Nytt semester og nytt styremedlem

God kveld alle sammen!

Først vil jeg bare si velkommen til alle nye studenter på LUR, og håper dere har hatt to fantastiske fadderuker! 😀 Nå starter semesteret for fullt, men jeg håper dere fortsatt vil være med på alt det morsomme som skjer i Spanskrøret. 🙂 Ønsker også alle de eldre studentene velkommen tilbake, regner med dere også er klar for alt som skjer framover!

Nå til uken skjer det et par småting:

Spanskymisten, som er håndballaget til Spanskrøret og Volvox & Alkymisten arrangerer åpen trening neste søndag, fra 18-21, så ta turen om det er noe som interesserer deg! Facebookarrangementet finner du her.

Fotballaget starter også med treninger på Eberg nå, som er hver søndag kl 11.30. Meld deg gjerne inn i Fotballgruppa.

Realfagskjelleren, som er avdelingen vår på kjelleren/barnehagen, kommer til å ha fredagsåpent hver fredag dette semesteret, fra 18-00, og det starter opp nå på fredag. Om du er interessert i ta en øl eller lignende, eller bare vil sosialisere deg litt er dette plassen å dra!

På lørdag arrangeres det åpent redaksjonsmøte klokken 11, som du bør dra på hvis du er usikker på hva redaksjonsgjengen driver med. Ferdinand kommer tilbake senere med rom, og han lover også å stille med kake!

 

I og med at fadderukene var ferdige i dag, har det tradisjon tro blitt en utskiftning i styret. Ut har faddersjef Magnus Tvilde gått, og inn har vår nye elevrådsrepresentant Anne Margrethe Bosch kommet, gratulerer så mye! 😀 Vi i styret takker Magnus for hans innsats i styret, og ser fram til nytt samarbeid med Anne. 🙂

PS: Snart vil facebookarrangementene for ting som skjer i September komme, men om du er usikker på datoene vil opptaksturen være fredag 8. september, og immballet vil være lørdag 23. september.

Ha en fin uke!

 

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *