Snart opptakstur

God kveld!

Nå på fredag er det tid for at førsteklassingene skal gjennomføre den årlige opptaksturen, og det håper vi i styret at dere ser fram til! 😀 Både opptaket og festen på kvelden bruker å være meget god stemning, så her er det bare å glede seg! Om det er noe du lurer på finnes det meste av info på facebookarrangementet, eller så er det bare å høre med noen i styret.

Snart vil det også være mulig å melde seg til komitéer, mer info om det vil komme i Spanskrøret-gruppa på facebook, men om det utover det skulle være noe dere lurer på, er det bare å spørre de ulike komitélederene! Komitéarbeid er veldig gøy, og det er viktig for å holde liv i aktiviteten i Spanskrøret. I tillegg får man goder som tilgang på kontor og kjøkken!

Nå til uka starter også LURveleven med sin første korøving for semesteret, og i den anledning har Malene Nyhus skrevet noen ord:
LURveleven har sin første korøving for semesteret denne uken (mest sannsynlig torsdag). Meld deg inn i vår facebookgruppe. Alle er hjertelig velkommen på øving

Naborevyen starter også påmeldingen sin til uka, så her har Jørgen Sunnvoll skrevet noen ord:
Naborevyen åpner også påmeldingen neste uke! Det blir Kick-off på onsdag i S4 klokka 18:15, så følg med på naborevyen sin hjemmeside hvis du er interessert i å bli med eller bare er nysgjerrig på hva revyen gjør for noe. Mere informasjon finner du på https://www.facebook.com/naborevyen/?fref=ts.

Kråkeluren har også semesterets første øving på torsdag denne uka, som vil finne sted i barnehagen på Moholt klokken 18.00. Denne gang vil det være åpen øving, det vil si at du ikke må ha tatt opptaket for å kunne være med. Så eneste krav på torsdag er at du er mann! Om du ellers har noen spørsmål, ta kontakt med kråkefar Oskar Olsen.

Bildet øverst er hentet fra dagens søndagstur, så minner om at dette vil skje hver søndag klokken 12.00 framover. Meld deg inn facebookgruppa for å finne info om hvor man møter opp hver gang. Ole garanterer alltid god stemning!

Ha en fin uke! 😀

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *