GENERALFORSAMLING

God kveld!

I morgen skjer det store ting, det er nemlig tid for generalforsamling! Her skal det velges nytt styre for 2018, og det er valg på samtlige stillinger (elevrådsrepresentant byttes ut med faddersjef). I den anledning vil det nåværende styret sitte på R41 på Realfagsbygget fra 16-18 i morgen, der det vil være mulig å stille spørsmål om ting man måtte lure på, enten om konkrete stillinger, eller bare hvordan det er å sitte i styret generelt. 🙂 Det vil i tillegg til styrestillingene også velges en jubileumssjef for 15-års jubileet i 2019. Noen tenker kanskje at dette er litt lang tid i forveien, men begrunnelsen er at det er bedre med for tidlig valg enn for sent. 😉 Håper så mange som mulig møter opp på generalforsamlingen i morgen, som forøvrig er klokken 18.15 i R7! 😀

Har du en lidenskap for strikking, eller er dette kanskje noe du kunne tenkt deg å lære? På torsdag arrangerer Spanskrøret Strikk og drikk på realfagskjelleren for første gang! Om du ikke kan strikke er det bare å ta med strikkepinner og garn, så vil du få hjelp med det. 🙂 Dette er et lavterskelarrangement, så du kan selvfølgelig drive med andre kreative hobbyer der, eller bare være sosial om du vil. 😀 Det starter klokken 19 i barnehagen på Moholt, facebookarrangement her.

På lørdag er det endelig gjensyn med et velkjent kjellerarrangement, nemlig FFBTV. Tidligere ble det kalt full før barne-tv, men er nå omdøpt til fest før barne-tv, uten at det legger noen demper på stemningen! Barnehagen har da åpent i 12 timer fra 12-00, så her er det store muligheter for en solid fest før barne-tv starter! Arrangementet er kjent som en stemningsgaranti, så det anbefales å ta turen! 😀 Arrangementet finner du her.

Til slutt vil jeg nevne at Vitnemålet har en egen postkasse, der man kan komme med alt av sladder, sitater, eller rett og slett ting som du kanskje vil ha med i det neste Vitnemålet. Har du noe på lur er det ikke noe å nøle med! Postkassen finner du link til HER. I tillegg har Vitnemålet også en egen snapchatkonto om du ikke visste det, legg den gjerne til: vitnemalet. Redaksjonen blir svært lykkelig over alt som blir sendt inn. 😉

Ha en fin natt videre, så ses vi i morgen på generalforsamling!

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *