Sjakkturnering

God kveld (natt?)!

I morgen, mandag, arrangererer Spanskrøret sjakkturnering i realfagskantina. Her skal det bestemmes hvilke fire personer som skal representere Spanskrøret i Gløshaugens sjakkturnering 11. november! Det er første gang Spanskrøret er med, så her er det mye prestisje i bildet! 😀 Turneringen i morgen starter 19.00, arrangementet finner du her.

På tirsdag er det tid for ny innebandykamp, denne gang er det kamp mot Avinor. Kampen starter 19.10 i F2 i spektrum, så møt opp og sørg for god stemning! 😀

Nå er også facebookarrangementet til julebordet kommet, og påmeldingen vil starte onsdag 1. november klokken 17.00! Av tidligere erfaring er det lurt å være rask med å melde seg på! 🙂 Julebordet arrangeres 17. november, og arrangementet finner du her.

Det er nå bare ca én uke til generalforsamling, og i den anledning kan det nevnes at styret har tenkt til å ha spørretime fra 16-18 den dagen. Her vil det være mulig å spørre om hva de forskjellige stillingene går ut på om man skulle være usikker på det, eller man kan spørre om hvordan det generelt er å sitte i styret! 🙂 Vi i styret håper så mange som mulig stiller, det er sykt gøy!

Ha en super uke! 😀

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *