Nytt vitnemål

God kveld!

Nå til uken er det endelig tid for nytt vitnemål, hurra! Tid og sted er ikke bestemt enda, men følg med på Spanskrørets facebookgruppe utover uken, så vil Ferdinand komme med mer informasjon! 😀

På lørdag har kråkeluren sitt høytidelige julebord, og i den anledning inviteres også alle som ikke er medlem i kråkeluren til å bli med på festen senere på kvelden. Julebordet avholdes i barnehagen på Moholt, og det vil være mulig for resten å komme etter klokken 20. For jentene holdes det også et fellesvors, her skal alle jentene i Spanskrøret være invitert, men om du ikke er det så ta kontakt med enten Ida Jacobsen eller Karina Vallejos, så fikser de det! 🙂

Til uken er det også et par idrettsarrangement som finner sted, nærmere bestemt tirsdag. Da spiller håndballdamene kamp klokken 21.20 i D1 i spektrum mot Aker BP, mens innebandylaget spiller kamp klokken 21.30 i F2 mot DNB. Det finnes altså ingen grunn til å ikke oppholde seg i spektrum tirsdag kveld! 😉

Nå er det også 2 uker til generalforsamling, og selv om det ikke er informert noe om det enda, planlegges det å velge en jubileumsansvarlig for Spanskrørets 15-års jubileum i 2019. Personen vil altså sitte i nesten 2 år, men det er viktig å presisere at dette IKKE er en styrestilling. Om dette kunne vært noe for deg kan man ihvertfall begynne å tenke på det nå! 🙂

Ha en fin uke, som forøvrig også er siste uken til UKA for denne gang!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *