Quiz og pizzalunsj

God dag! 🙂

Nå skal alle ha fått innkalling til generalforsamling mandag 6. november, og vi i styret håper så mange som mulig kommer! 😀 Om du IKKE har fått innkalling på mail til nå, ta kontakt med en i styret så fikser vi det.

Om et par timer spiller fotballaget toppkamp mot Bæverns på Eberg, klokken 18.20 for å være nøyaktig. Håper mange stiller opp her og heier! I tillegg spiller innebandylaget kamp klokken 20.20 i kveld, så det er fullt mulig å få med seg begge kampene! Innebandykampen spilles i F2 i spektrum.

I morgen er det endelig tid for quiz igjen! Møt opp på O’Learys klokken 19 for å konkurrere mot andre LURinger, samt ha en hyggelig kveld. 😀 Facebookarrangement finner du her.

Det er også frist for første innbetaling til Åre i morgen. Om du ikke vil ha Per på nakken anbefales det å betale det asap om du ikke allerede har gjort det. Betalingen er på 600 kroner, og betales til Spanskrørets konto: 0539 47 57227. Merk med navn + Åre 2018.

På tirsdag er det tid for nye idrettsarrangementer, og da skal faktisk både herre- og damelaget i håndball spille kamp samtidig klokken 20.00! Begge kampene spilles i Spektrum, hhv hall D2 og D1, så her er det bare å møte opp! 😀

På onsdag inviterer de tillitsvalgte på lektorutdanningen til pizzalunsj på Moholt. Her vil det diskuteres hvordan utdanning fungerer, og hvordan den kan bli bedre, så om du har noen synspunkt her anbefales det å møte opp. I tillegg blir det gratis pizza til de som møter opp 😉 Facebookarrangement her.

Noen har også kanskje fått med seg at der er planlagt jubileum sammen med Erudio til våren, og til dette trengs det en jubileumskomité! Søknadsfristen er i dag, og søknadsskjemaet finner du her. Om du har spørsmål er det bare å ta kontakt med Ferdinand Marnburg! 😀

Ha en fin uke! 🙂

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *