Toppoppgjør for fotballaget

God kveld! 😀

Som nevnt sist uke skjer det ikke så mye i oktober fra Spanskrørets side, men fortvil ikke! På søndag møter nemlig fotballaget vårt Bæverns Ballklubb, og da vårt lag ligger på en foreløpig tredje plass, og Bævern ligger på førsteplass, er det duket for toppoppgjør! Her trengs det et sterkt publikum er beskjeden fra Spanskrørets trener, så ta turen til Eberg klokken 18.20 på søndag! 😀

Nå er det også bare en liten måned til neste generalforsamling, og foreløpig er datoen satt til mandag 6. november. Sett av datoen, så blir det sagt ifra om det blir endringer i datoen. 🙂 Her vil det være mulig å stille på alle stillinger (elevrådsrepresentant byttes ut med faddersjef), og om det er noen spørsmål angående stillingene er det bare å ta kontakt!

Ha en fin uke! 😀

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *