Kurs i ITGK og sjakk

God kveld!

Nå går vi inn i Oktober måned, og selv om det ikke skjer all verden i regi av Spanskrøret denne måneden, er det tid for UKA! UKA har også 100-års jubileum i år, så det kommer garantert til å være god stemning gjennom hele Oktober! 😀

Vil først og fremst minne om at søknadsfristen til å være med på revy går ut i kveld! Så hvis du har vært usikker fram til nå, er det absolutt på tide å søke nå. 🙂 Arrangementet finner du her.

I morgen holdes det grunnkurs i ITGK fra 14.15-16.00, hovedsaklig for 1. klassingene (men det er selvfølgelig lov å dra dit uansett!). Kursholder er Torleif Hensvold fra 2. klasse, og det anbefales å ta turen om det er noe i ITGK du kanskje sliter med. 🙂 Facebookarrangementet finner du her.

På tirsdag arrangeres det sjakkveld i barnehagen på Moholt. Her er det veldig lavterskel, så uansett nivå er det bare å ta turen! Er også lov å dra kun for å se på, og nyte forfriskninger fra baren! 😀 Arrangementet finner du her.

Til slutt en liten hilsen fra Jørgen i 3. klasse:

Hei. På fredag er det Studentrådet IE sin tur til å arrangere kakefredag og vi kommer også til å arrangere et vinlotteri. Så kom innom på fredag hvis du vil prate med hyggelige folk fra studentdemokratiet. Det kan du forøvrig gjøre når som helst egentlig, men da kan vi ikke love kake. Vi kan bare garantere kake på fredager. Ellers er det alltid åpent for alle. Link finner du her:
https://www.facebook.com/events/118104272217819/?fref=ts

Forøvrig kan det også nevnes at julebordet i år vil være fredag 17. november! Sett av datoen! Facebookarrangement kommer litt senere i oktober. 🙂

Ha en fin uke!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *