Tid for immball!

God kveld!

Nå på lørdag er det endelig tid for et av høstens store høydepunkt, nemlig immatrikuleringsball! Sykt gøy at så mange har lyst til å være med på det! 😀 I den anledning arrangeres det også et lite swingkurs i morgen. Her kan du komme uansett om du aldri har danset swing før, eller bare vil friske opp litt før immballet. Kurset vil være på B25 i Berg-bygget klokken 18, komkom! Facebookarrangementet finner du her.

I dag er forøvrig frist på å betale for immball, og hilser også fra Per om at man også må betale for opptaksturen hvis man enda ikke har gjort det. Om du er usikker på prisene, er det altså 370 kr for medlem, og 400 kr for ikke-medlem på immballet. På opptaksturen er det fem forskjellige priser: 1. klassing med både medlemskap og opptakstur koster 470, 1. klassing medlem koster 270 kr, 1. klassing ikke-medlem 300 kr, eldre koster 325 kr for medlemmer, og 375 kr for ikke-medlemmer. Kontonr for innbetaling er som alltid 0539.47.57227.

Minner også om at det i kveld er siste frist for å melde seg til komité! Dette gjelder alle komitéer bortsett fra Realfagskjelleren, der fristen er gått ut.

Nå til uken spiller håndballagene for både herrene og damene kamp. Herrene spiller i morgen klokken 20.20 i D3 i spektrum, mot Bravida. Gode muligheter for å dra innom etter swingkurs! På tirsdag spiller damelaget kamp klokken 20.40 i D1, mot IF. Møt opp og sørg for god stemning i begge kampene! 😀

Om du synes det blir for lite sosialisering og festligheter med bare immball denne uken, holder barnehagen på Moholt åpen på fredag som vanlig, der det er Spanskrøret som denne gang er arrangører. Facebookarrangement vil sannsynligvis dukke opp til uken, så følg med! Det blir som alltid god stemning, så ta med en venn eller to og sørg for enda bedre stemning! 😀

Ha en fin uke!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *