NV-lekene!

God kveld!

FOR en uke vi har i vente, nå kan dere glede dere. Jeg vil si at det noe for enhver, både strikking, quiz, foredrag og olympiske leker, kan det bli bedre?

På tirsdag arrangerer Fagkom quiz i R7 klokka 16.00, og som fagleder Anne sa på quizen forrige uke vil poengsummer bli samlet opp i løpet av semesteret, så det lønner seg å delta på flere quizer. Ta med deg middagen og møt opp. Arrangementet finner du her.

På onsdag arrangerer Lektorstudentene ved NTNU foredraget «Slik får du lektorjobben!», hvis du syns dette høres interessant ut så er arrangementet her. Du må melde deg på foredraget og melde deg inn i organisasjonen(gratis). Arrangementet holdes i S5 klokka 16.00. Det blir servering av mat og drikke.

Torsdag arrangerer Arrkom årets første Strikk-og-drikk på barngehagen på Moholt. Ta med strikketøy og godt humør! Hvis du ikke kan strikke, ta med noen pinner og litt garn så vil noen garantert lære deg det. Arrangementet finner du her.

Lørdag arrangerer NV-gangen NV-lekene! Her skal linjeforeningene konkurrere mot hverandre i ulike øvelser. Meld på et lag, eller meld deg på alene, da får du et lag med en tilfeldig gjeng. Dette er en kjempegod mulighet til å bli kjent med andre studenter i NV-gangen. Arrangementet finner du her, her ligger også informasjon om påmelding. Fristen er 7.februar.

å kveldstid arrangeres det etterfest på kjellerne med tema; Afterski. Her kan du forøvrig møte opp selv om d

u ikke har deltatt på lekene. Meld på et lag, hadde vært utrolig kult om Spanskrøret vant! Det er også fredagsåpent på kjellerne på fredagen.

Andre ting som skjer denne uka er Idkom-møte på tirsdag og Arrkom-møte onsdag, og Kontorsjef Eirik er i gang med å få opp faste kontorvakter.

Håper alle sammen får en fin uke!

Vi snakkes.

Ps; Til alle tredjeklassinger vil si tusen takk for en strålende HalvLur-feiring i går, veldig takknemlig for å gå i klasse med så mange herlige mennesker.

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *