Oppdatert nettside og quiz

Hei alle sammen!

Håper alle har hatt en flott helg og er klare for en ny uke. Jeg vil begynne med å informere om at nettsiden til spanskrøret, spanskroret.no, nå skal være oppdatert med årets komitéemedlemmer, nye bilder av styret og mange andre ting. Hvis noen har noen tilbakemeldinger, ting som må endres eller liknende, tar jeg veldig gjerne imot dette. Veldig hyggelig om folk tar en titt på hjemmesiden da det er mye jobb som ligger bak. På nettsiden kan man også finne en kalender som er oppdatert med kamper, aktiviteter og større arrangement. Hvis du også tilfeldigvis lurer på hvordan undertegnede ser ut når hun er streng kan du også finne bilde av det der. Send eventuelle tilbakemeldinger på Facebook, enten til Spanskrøret sin profil eller meg, Ida Jacobsen.

I morgen spiller Spanskymisten dame- og herrelaget kamp i Nirdarøhallen(Spektrum). Damene kl. 20:30 i D2 mot Ranheim skole, og herrene kl. 21:50 i D2 mot Bravida.

På tirsdag arrangerer Fagkom filmquiz i Kjelhuset, KJL 2, klokka 16.15. To kategorier man kan forvente er Ringenes Herre og Disney. Arrangementet finner du her.

På onsdag klokka 12.10 utenfor kontoret blir det utdeling av premie til vinner av kryssordet i Vitnemålet.

Lurer du på hvordan du ligger an i kontorets tippekonkurranse? Oversikten er nå også å finne på Spanskrørets nettside, helt nederst på forsiden.

På fredag er det som vanlig fredagsåpent på kjelleren.

På lørdag arrangeres det slippfest for Naborevyen, arrangement kommer senere i kveld. Dette er en fest der alle fra Spanskrøret og Timini er velkomne, ikke bare de som er med på revyen. Vi gleder oss til å høre hva revyen skal hete!

Ha en strålende uke og en fortsatt fin søndag.

Ps: Ikke glem at Turlur drar på tur nesten hver søndag, her er det gode muligheter for kaffe, flotte naturopplevelser og å møte hyggelige mennesker.

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *