En festlig uke i vente

Hei alle sammen,
Vi går straks inn i en ny uke, håper dere har hatt en fin helg. På fredag arrangeres Vårfest! Det er en temafest vi har sammen med Volvox og Alkymisten. Dette er en god mulighet til å bli kjent med våre veldig trivelige naboer i NV-gangen. Det er fortsatt mulig å skaffe seg billett, de finner du her. Tema for Spanskrøret er: USA.
På tirsdag arrangerer Fagkom Quiz i auditorium F2. Den forhåndsbestemte kategorien er Premier League. Arrangementet finner du her.
Torsdag kveld har Spanskrøret, sammen med flere linjeforeninger, blitt invitert på Strikk og drikk på Sukkerhuset. Her er eventet. På torsdag er det også duket for et seminar om spesialundervisning. Foredraget vil omfatte tilrettelegging for elever

med diagnoser og konsentrasjonsvansker, og vil være veldig relevant for oss som skal ut i skolen. Det er Lillian Kirkvold som skal holde foredraget. Det begynner 18.15 og holdes i KJL 2. Påmeldingsfristen for pizza er gått ut, men hvis man ønsker å delta på foredraget er det mulighet for det.
Til alle dere blivende faddere der ute, kan jeg melde at påmeldingen som fadder for fadderperioden til høsten vil bli lagt ut denne uka. Anbefaler alle å melde seg som fadder, det er ikke bare en flott mulighet til å bli kjent med alle de nye førsteklassingene, men også en god mulighet til å bli enda bedre kjent med luringer i klassen.
Ha en fin uke, bruk uka godt til å finne et kostyme til Vårfesten, se bilder over fra tidligere Vårfester for inspirasjon, så snakkes vi!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *