Strikk-og-quiz

Hei alle sammen!

Håper alle hadde en fin uke, og at det var gøy på Vårfesten! Vi har en god uke i vente, med arrangementer nesten hver dag.

I morgen, mandag, spiller Spanskymisten sitt damelag kamp kl.21.00 i D1 i Spektrum mot St.Olavs 2. Kom og hei på våre spreke jenter!

Påmeldingen til Spanskrørets og Erudios 13 års jubileum ligger ute nå. Du finner den her. Dette blir en kjempebra kveld, meld dere på!

På tirsdag arrangerer Fagkom quiz, denne tirsdagen blir det et litt annerledes opplegg, men noen praktiske oppgaver. Arrangement blir lagt ut. Følg med på Spanskrørets facebookgruppe.

På onsdag arrangerer Spanskrøret Strikk-og-drikk. Arrangementet finner sted på Realfagsavdelingen på Barnehagen på moholt. Ta med deg strikketøy eller andre hobbyer. Sjekk ut arrangementet her. Vel møtt, dette er alltid kjempekoselig.

På fredag arrangeres det semesterets siste fredagsåpent på Barnehagen. Etter påske får vi endelig kjelleren vår tilbake, wuhu! Det blir stas!!

Etter påske vil det være mulighet til å søke seg til jubeleumskomitéens styre. Jubkom-leder Ida Thorvaldsen trenger et godt styre som kan hjelpe henne med å arrangere et storslått 15 års jubileum. Det trengs blant annet økonomiansvarlig, nestleder og arrkomleder. Mer informasjon om stillingene vil komme på Spanskrørets facebookgruppe. Så følg med der.

Klem fra Inspektør Ida

 

 

 

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *