Snart påske

Hei!

Nå er det bare én uke til vi kan legge pensumbøkene på hylla, pakke tursekken og smøre ski. Påskeferien er med andre ord rett rundt hjørnet. Jobb godt med skolearbeid denne uka, neste uke kan du ta helt ferie!

Denne uka, tirsdag, arrangerer Fagkom semesterets siste Spanskrøret-quiz. Quizen holdes på O’learys og starter klokka 19.00. Quiz-cupen våren 2018 skal avgjøres, og Spanskrørets beste quizlag skal kåres. For en spennende kveld vi har i vente! Facebook-arrangementet finner du her.

På torsdag arrangerer Spanskrøret sammen med linjeforeningene SALT, Nucelus og  Tihlde temafest på Studio 26. Spanskrøret har tema Svart-hvitt. Gratis inngang og 18års aldersgrense. Dette blir skikkelig gøy! Arrangementet finner du her.

På onsdag er det våre kjære kråkers generalforsamling. Her skal det nye kråkestyret velges. For mer informasjon sjekk Kråkelurens facebookgruppe.

Ha en fin uke og en avslappende påskeferie med masse sjokolade og skigåing, god påske.

Flere innlegg