13.års jubileum

Hei alle luringer,

Jeg håper dere har hatt en strålende påske med fint vær og masse hygge hvor hen i verden dere har vært. Ferien varer kanskje noen dager til for mange av dere, så nyt den siste tiden. I den kommende uken arrangerer Spanskrøret litt av hvert, så jeg tror ikke det blir så ille å komme tilbake til Trondheim.

På fredag klokken 15.15 holder Eugenia Malinnikova et foredrag for oss om alternativ tilnærming til matematikk. Foredraget holdes i Sentralbygg to, i 13.etasje, rom 1329. Mer info finner du her.

I anledning vårt 13.års jubileum med Erudio arrangerer Arrkom Jubileumsstrikk og -drikk på Mormors Stue. Torsdag klokken 19.00. Her er både Spanskrøret og Erudi sine medlemmer invitert. Dette blir superkoselig! Arrangementet finner du her.

Til alle kvinnelige luringer vil jeg minne om korøving med Luremus fredag fra klokken 17.00. Sjekk facebookgruppa for mer info.

Lørdag arrangerer Spanskrøret og Erudio Ungdomsskolejubileum. Vi feirer 13. år og det må jo feires! Ta på dere finstasen også sees vi på Frimurerlogen, dette blir en kveld fylt med masse gøy! Dørene åpner 19.00, og fint om alle kan komme innen 19.30. Arrangementet finner du her.

Ha en fortsatt fin påske.

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *