Revy-uke!

God søndag,

I går feiret Spanskrøret 13.års jubileum sammen med Erudio. Håper alle som var tilstede hadde en

super kveld! 🙂

Denne uken er det premiere på revyen til Spanskrøret og Timini; Naborevyen. Forestillingene er på fredag og lørdag(13. og 14.april). Premieren på fredag er utsolgt, men det er fortsatt ledige billetter til forestillingene på lør

dag. For mer informasjon; sjekk ut Facebook-arrangementet her. Er du usikker på om du skal ta turen, så kan du sjekke ut promovideoen her; https://youtu.be/7vjDIT5Twtw . I Facebook-eventet finner du også link til kjøp av billetter. Neste uke er det altså revy-uke for mange av dere Luringer, masse lykke til med øvinga, vi gleder oss til å se hva dere har stelt i stand.

Faddersjef Sigbjørn kan melde at faddergruppene blir lagt ut førstkommende tirsdag.

Jeg vil også minne om at det neste uke, uke 16, arrangeres » En Psykt vanlig uke». «En Psykt Vanlig Uke» er navnet på uke 16(16-20.april), der linjeforeningsstyrene og linjeforeningene ved Gløshaugen ønsker å sette studenters mentale helse i fokus. Mer info kommer.

Ha en strålende søndag og en fin uke!

 

Flere innlegg

Ny? Registrer her

Logg inn

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Brukernavn *
Ditt NTNU navn
Fullt navn *
E-post *
NTNU-mail
Passord *
Bekreft passord *
Brukernavn *
Passord *
Husk meg