En Psykt vanlig uke

Hei alle luringer,

Håper dere har hatt en strålende helg i finværet! Jeg vil begynne dette innlegget med å gi en applaus til alle som var med i Naborevyen. Dere var kjempeflinke alle sammen. Utrolig godt jobbet, jeg gleder meg allerede til neste år!

Denne uka arrangerer NV-gangen En Psykt vanlig uke. Det er en uke der vi ønsker å rett fokus mot studenters mentale helse. På mandag og tirsdag klokka 10-14 finner du stands i NV-gangen, kom innom for en pause i studiehverdagen med kaffe og snacks. Det blir også arrangert foredrag, for mer info om disse sjekk ut Facebook-eventet her. I den forbindelse arrangerer Spanskrøret tur til Korsvika der vi griller og chiller. Denne turen er litt væravhengig, så følg med på Facebook-gruppa til Spanskrøret. Planen er at vi drar på tur på onsdag eller torsdag, men som sagt så drar vi ikke hvis det regner.

På lørdag stiller Spanskrøret med et lag i SALT-cup i volleyball. For mer info, sjekk ut denne linken. Det er veldig hvis noen vil komme og heie!

Søndag er det endelig duket for volleyballtrening i regi av IddKom. Treningen varer fra 12.30 til 14.30 og finner sted i Autronicahallen på Lade (Haakon VIIs gate 4). Ta buss nr.3 eller 4 til Fagerheim Allé. Vil understreke at treninga er super-lavterskel og bare morsomt!

Vil avslutte med å nevne at TurLur hadde en super tur til Bakklidammen tidligere i dag, se bilde.

Ha en fin uke, vi sees på stand!

Flere innlegg

Silent disco

Heihei, og god mandag! Jeg fikk ikke mulighet til å skrive et innlegg i går, så dermed blir det et

Read More

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *