Foredrag, seremoni og allmøte

Hei alle Luringer,

Håper dere har hatt en fin helg, og at Spanskrørets første volleyballtrening var vellykka. I morgen, mandag, blir Spanskrørets Høye Beskytter, Kari Hag, tildelt St. Olavs Ordenen. Seremonien begynner 14.00 og holdes i EL5, Lurveleven skal opptre og Inspektør Ida skal si noen ord fra Spanskrøret.

Torsdag 26.april klokka 16.15 avholdes allmøte for alle studieprogram som tilhører IE-fakultetet. Dette gjelder altså alle oss som går LUR, spesielt om man har matte eller IT som et av fagene sine, så håper på å se dere på torsdag. Det blir pizza til alle som kommer. Link til arrangementet finner dere her.

Torsdag klokka 15.00 i R7 arrangeres det også et foredrag med forfatter og matematikkformidler Rob Eastaway. Dette er et foredrag Spanskrøret arrangerer sammen med linjeforeningene Nabla og Delta. Vel møtt til et foredrag ommatematikk og om når vår intuisjon feiler. Du finner eventet her.

Spanskrøret har fått sin egen sjakkklubb!! Spansk Åpning. Det blir sjakk annenhver uke. Meld deg inn i gruppen her, så får du med deg all informasjon.

Fredag skal alle faddere møtes for å gå igjennom plan for fadderuka og bli kjent med faddergruppene sine.

Jeg vil også oppfordre alle til å søke Jubkom. Vi trenger en jubileumskomité som kan arrangere Spanskrørets 15. års jubileum. SØK HER.  Dette blir garantert sosialt og lærerikt, og en fin måte å bli bedre kjent med linjeforeningen vår på. Har du noen spørsmål, ta kontakt med jubileumsansvarlig Ida Thorvaldsen.

Husk også at HC har invitert oss til Chemie Grand Prix på fredag.(som publikum). Sjekk tidligere innlegg på facebook-gruppa til Spanskrøret for mer informasjon.

Ha en fortsatt fin søndag, vi snakkes!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *