Eksamensperiode!

God søndag,

Nå går vi straks inn i mai måned, som betyr at eksamensperioden for alvor er i gang. Nå må dere lese godt, spise nok og absolutt viktigst; ikke stresse for mye. Gjør deres beste! Veldig viktig at dere også koser dere med is og grilling i Høyskoleparken.

I morgen, mandag, er det allmøte for LUR kl.16.15 i S1. På møtet skal det bli gått gjennom saker det arbeides med, mulighet for å legge frem egne ønsker og valg av ny hovedtillitsvalgt ved NV-fakultet. Det blir også pizza til alle! Her er eventet.

Onsdag er det informasjonsmøte for 1. og 2.klasse, 09.15-11.00 i S7. Her blir det info om blant annet fagvalg, oppbygging av studiet og orientering om bacheloroppgave.

Onsdag er det enda et informasjonsmøte, kl. 17.15-19. Dette er et infomøte for de som vil høre mer om master i fagdidaktikk for LUR-studenter. Møtet finner sted i KJL2 i Kjelhuset. Det blir pizza for alle som skriver seg opp i doodlen her. For mer info, se mailen vi fikk fra Annette Lykknes.

Til samme tid onsdag arrangerer Erudio fagkveld med rosa kompetanse, der tema er; snakk trygt om kjønns- og seksualitetsmangfold. Arrangementet finner du her. Det blir servert pizza, fyll ut påmelding i eventet.

Faddersjef Sigbjørn vil takke for et supert oppmøte på faddermøtet som var på fredag! Sykt kjekt å se så mange ivrige sjeler som allerede nå er klar for å være faddere i fadderuka som kommer.

Jeg vil gratulerer Spanskrørets fotballag med seier i Vårcup forrige uke. Utrolig bra jobba! (Tror vi trenger å utvide pokalhylla vår.)

Fristen for å søke til Jubileumskomitéen er i morgen! Vi trenger flere søkere. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8NWZJH0rbNuS3ZxKTL3Q4WtFbJOiCs7gl4-dOhqH1dfvA_g/viewform

Ha en fin uke, vi snakkes!

Flere innlegg

Velkommen!

Registrering og innlogging er fremdeles under arbeid, og det er ikke mulig å benytte de enda! :)

Logg inn

Ny? Registrer deg her!

Fornavn *
Etternavn *
NTNU-Brukernavn *
NTNU-Epostadresse (@stud.ntnu.no) *

E-posten må ende med @stud.ntnu.no

Passord *
Bekreft passord *
Bevis at du er en realfagslektor, og ikke en robot. Hva er 2+2=? *